A Milli Takım kafilesi Almanya'da!

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için Almanya'daki kamp merkezine geldi.

A Milli Takım kafilesi Almanya'da!
A Milli Takım kafilesi Almanya'da!
GİRİŞ 11.06.2024 21:49 GÜNCELLEME 11.06.2024 21:49
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, Almanya'ya ulaştı. Polonya'nın başkenti Varşova'dan kalkan özel uçakla Hannover Havalimanı'na gelen kırmızı-beyazlılar, otobüsle Barsinghausen'deki kamp yapacağı oteline geçti.

TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da kafilede yer aldı.

Milliler, şampiyonada hazırlıklarını Barsinghausen kasabasında bulunan tesislerde sürdürecek.

A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 11.30'da Barsinghausen'deki kamp merkezi yakınında yer alan August Wenzel Stadyumu'nda halka ve medyaya açık antrenman yapacak. Aşağı Saksonya Futbol Federasyonu, UEFA ile T.C. Hannover Başkonsolosluğu tarafından dağıtılan antrenman biletleri tükendi.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Selime Hollanda'dan 4 ay önce Şikayet Et
    Benim Anlamadigim Hata ustune Hata yapan Samet Akaydin ne isi var Milli Takimda?Kadro disi edin ,Fenerden tut Panathinakos'a kadar Hata yapti Terimin takimi icine etti simdi Milli Takima'da etti .Sametin hic bir katkisi yok zararindan cok.Serdar Saatci yana Ajax Ahmetcan Kaplan,Emrecan Uzunhan,Ravil Tagir,Emin Bayram ,Rayyan Baniya olmali.Savunmasi su an cok berbat,Turkiye savunmasini 4
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    Yiyin için harcayın. Çok hak ediyorsunuz ya!
    Cevapla
  • Osman45 4 ay önce Şikayet Et
    Yorumlara bakıyorumda sanki dünya şampiyonu türkiye agır eleştiriyorlar İngiltere topu bulmuş ama daha dünya şampiyonlugu yok
    Cevapla
  • Ali aksoy 4 ay önce Şikayet Et
    Yunanistan,avrupada masaaltı faresi!bir çok ilişkileri üst büroklatlarla ilişkisi olan bir üye, türkiyenin AB ilişkilerde,almanlardan daha çok,bize yardimi olabilir! AB, den atilmasina ramak kalmasina ragmen.ABD, ile ne denli iyi ilişkilerde oldugunu da biliyoruz.Buna ragmen bir komşuyuz,ne biz onlari, nede onlar bizi istemezsek bile!
    Cevapla
  • Ben 4 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka nerden geldin buralara :)
    Cevapla
  • Bedirhan 4 ay önce Şikayet Et
    Artistlik deyince lüks felan dünya devi iş oyuna gelince sıfır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle