Yusuf Yazıcı'dan kahreden itiraf! "Kötü gözüküyor"

Yusuf Yazıcı, A Milli Takım'ın İtalya ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından, sakatlanan Ozan Kabak hakkında konuştu.

GİRİŞ 05.06.2024 00:23 GÜNCELLEME 05.06.2024 10:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yusuf Yazıcı, A Milli Takım'ın İtalya ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından açıklamada bulundu.

Sakatlık yaşayan Ozan Kabak ile ilgili konuşan Yusuf Yazıcı, "Ozan Kabak konusunda çok üzgünüz. Çok yakındık pozisyona. Umarım iyi olur ama biraz kötü gözüküyor. O pozisyondan sonra biz de biraz sarsıldık." dedi.

Performansına değinen Yazıcı, "Çok iyi bir sezon geçirdim. En son 1 ay önce oynadım, ben de sakatlanmıştım. İyi bir hazırlık maçı oynadık bence. İlk yarı özellikle kompakt bir oyun vardı. Bir sonraki maçımızda umarım yapamadıklarımızı yaparız, yaptıklarımızı da daha iyi yaparız." ifadelerini kullandı.

Milli oyuncu ayrıca, "Her futbolcu bu turnuvalarda olmayı ister. Ayrılacak isimler tabii ki üzülecek ama yapacak bir şey yok. Futbolun içinde var bunlar. Bir önceki Avrupa Şampiyonası'ndan edindiğim tecrübeye göre ilk maçı kazanmak çok önemli olacaktır. Sakin ve dinamik bir milli takım görüyorum. EURO 2020'den daha iyi bir turnuva geçireceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • HİTLER 4 ay önce Şikayet Et
    sakatlanması üzücü ama milli takım için iyi olmuş, zaten birşeye yaramıyor futbolculuğu birşeye yaramaz
    Cevapla
  • gerçek 4 ay önce Şikayet Et
    Klavye topcuları gelmiş yorumlara başlamış' İnsan önce bir geçmiş olsun der yazık size aynaya bir bakın neye benziyorsunuz
    Cevapla
  • Sinan 4 ay önce Şikayet Et
    çağlar ve ozan işi iyi olmadı stoperler eksildi
    Cevapla
  • Sas 4 ay önce Şikayet Et
    Ama sen berbat oynuyorsun
    Cevapla
  • serko 4 ay önce Şikayet Et
    ah vah nolamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle