Milli Takım Azerbaycan'a yenildi

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, dördüncü maçında Bakü'de karşılaştığı Azerbaycan'a 1-0 mağlup oldu.

Milli Takım Azerbaycan'a yenildi
Milli Takım Azerbaycan'a yenildi
GİRİŞ 04.06.2024 21:29 GÜNCELLEME 04.06.2024 21:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Milli Kadın Futbol Takımı, deplasmanda Azerbaycan ile karşılaşırken sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ay-yıldızlılar 4 maç sonunda 6 puanda kaldı. Milliler beşinci maçında 12 Temmuz Cuma günü Kocaeli Stadyumu'nda İsviçre'yi ağırlayacak.

Kıragası: "Play-off hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz"

A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, maçın ardından değerlendirmede bulundu. Karşılaşmaya kontrollü başladıklarını ifade eden Kıragası, "Rakip atak başlamak istese de kontrolü hemen elimize aldık. Oyun, bizim istediğimiz tempoda oynandı. Fırsatlar da yakaladık ancak değerlendiremedik. İkinci yarının genelinde de üstün olan taraf bizdik. Rakip oyunun sonlarına doğru direnç gösterdi. Son dakikada golü buldular. Yenildiğimiz için üzgünüz. Ancak play-off umudunu hala koruyoruz. Macaristan grup lideri İsviçre'yi yendi. Grupta herkesin şimdi farklı bir hesabı olacak. Önümüzde İsviçre ve Macaristan maçları var. Temmuz ayında iyi bir kamp geçirip, bu iki maç sonunda play-off hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Hızır İlyas HASTA 3 ay önce Şikayet Et
    Hiç farketmez biz iki devlet bir milletiz. İyi oynayan kazansın
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 ay önce Şikayet Et
    Kadın Milli Futbol takımının ilk maçını izlemiştim hiç birinden bir cacık olmaz zaten hoş Azerbaycan takımından da aynı. 12 temmuzda İsviçre bizim takımı hallaç pamuğu gibi dağıtır. İzleyin görün.
    Cevapla
  • akabe 3 ay önce Şikayet Et
    evlere şenlik mağlubiyet, takımın antrenörü yok sanırım...solbek tarafında oynayan bayan öncesinde de hata yaptı azeriler kullanamadı.golden önceki pozisyonda topu taca vurmuyor akıllı kornere çıkmasını sağlıyor sonra da kalecinin seyrettiği pozisyonda kafayla golu atıyor....spiker de çok ileri görüşlü...bu futbolla grup lideri olmayı düşlüyor..
    Cevapla
  • Aga 3 ay önce Şikayet Et
    Helal Azerbaucanlı Türk bacılara.
    Cevapla
  • Alanyalı 3 ay önce Şikayet Et
    Fark etmiyor Azerbaycan kazanmıştır türkiye
    Cevapla