Vincenzo Montella, Fatih Terim'le biraraya geldi

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Yunanistan'da Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaparak, antrenmanı takip etti.

Vincenzo Montella, Fatih Terim'le biraraya geldi
Vincenzo Montella, Fatih Terim'le biraraya geldi
GİRİŞ 29.04.2024 20:43 GÜNCELLEME 29.04.2024 20:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Yunanistan'ın Panathinaikos takımının teknik direktörlüğünü yapan Fatih Terim'i Atina'da ziyaret etti.

Montella, eski A Milli Takım Teknik Direktörü Terim ile milli takımdan Türk, İtalyan ve Yunan futboluna uzanan geniş yelpazede baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.

Montella, daha sonra takımın antrenmanını takip etti ve milli oyuncu Samet Akaydin ile görüştü. İtalyan teknik adam, Fiorentina'da görev yaptığı dönemdeki oyuncularından olan, şimdi ise Panathinaikos'ta forma giyen Bartomiej Drgowski ve Vitor Hugo ile bir süre sohbet etti.

Antrenmanın ardından öğle yemeğini de Terim ve teknik ekibi ile yiyen Montella, daha sonra tesislerden ayrıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • ozan 2 hafta önce Şikayet Et
    TERİMİN AKLINA KAYDIYSAK YANDIk
    Cevapla
  • Dadas 2 hafta önce Şikayet Et
    Sakın o yunani dinleme işlerin rast gitmez montella
    Cevapla
  • Bakirçi 2 hafta önce Şikayet Et
    Terimi. Sevmem. Ama. Dünyanın çivisi çikmiş parası. Olana. Maalesef adalet tecelli etmiyor. Montellaya. Gelince. Ne başarısı varda. Milli oldu anlamiş değilim rat. Pasta. Büyük hadi bekleyip ğöreceğiz. Takımın iskeleti bile. Yok
    Cevapla