Milli Takımımız ölüm grubuna düştü

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa 19 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu. Ay-yıldızlı ekip Fransa, İspanya ve Danimarka ile aynı gruba düştü.

Milli Takımımız ölüm grubuna düştü
Milli Takımımız ölüm grubuna düştü
GİRİŞ 17.04.2024 21:03 GÜNCELLEME 18.04.2024 00:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 15-28 Temmuz'da düzenlenecek turnuvanın kura çekimi ev sahibi ülke Kuzey İrlanda'nın Belfast kentinde gerçekleştirildi.

Kura çekiminde Türkiye'yi 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Soykan Başar ve Milli Takımı İdari Sorumlusu Mert Giray temsil etti.

Ay-yıldızlılar, B Grubu'nda Danimarka, Fransa ve İspanya ile eşleşti. A Grubu'nda ise Kuzey İrlanda, Norveç, İtalya ve Ukrayna yer aldı.

Turnuvada grup maçları 15-22 Temmuz tarihleri arasında Belfast'taki Seaview Stadyumu ve Larne'deki Inver Park'ta oynanacak.

Gruplarında ilk iki sıraya giren 4 takım yarı finale yükselecek. Gruplarını üçüncü bitiren takımlar, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası için play-off maçı oynayacak.

25 Temmuz'da oynanacak tek maçlı eleme sistemine göre finalistler belli olacak. Avrupa Şampiyonası'nın finali 28 Temmuz'da Belfast'taki Windsor Park'ta oynanacak.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Ali beylik 1 hafta önce Şikayet Et
    Her takım sahaya. 11.kişi çıkyor oynayan kazanır bizde yüreğimizle oynarsak kazanırız
    Cevapla
  • Vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Bence birinci çıkarız o gruptan
    Cevapla
  • Kerem 03 1 hafta önce Şikayet Et
    Badem bıyıklı prim yapamayacak tüh. Semih kilicsoyu alırlar artık.
    Cevapla
  • Cimbomlu 1 hafta önce Şikayet Et
    Fenerin U19 u tecrübeli...onları gönderin
    Cevapla
  • Hakan 1 hafta önce Şikayet Et
    Gruptan çıkarsa şampiyon olur. Şimdi oynamazda ilerde zaten bu rakiplerle oynayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle