Nihat Kahveci "Orda kesin olmalı" diyerek açıkladı! Hakan'ın yanında...

A Milli Takım'ın özel maçta Avusturya'ya 6-1 kaybettiği mücadeleyi değerlendiren futbol yorumcusu Nihat Kahveci, EURO 2024'te Hakan Çalhanooğlu'nun yanına yazılacak ilk ismin İsmail Yüksek olduğunu söyledi.

GİRİŞ 27.03.2024 12:25 GÜNCELLEME 27.03.2024 13:25
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın özel maçta Avusturya'ya 6-1 kaybettiği mücadeleyi ünlü yorumcu Nihat Kahveci değerlendirdi. 

Mücadele için NutSpor'da kanalında çarpıcı değerlendirmeler yapan ünlü yorumcu Nihat Kahveci, İsmail Yüksek'e de ayrı parantez açtı.

Nihat Kahveci'nin değerlendirmeleri şöyle:

"Milli takım formasını giydin mi halı sahada da oynasak 6 tane gol yedin mi sıkıntı. EURO 2024'te kritik maç Çekya maçı olacak. Onları kesin yenmemiz lazım. İyi oynadığında, şampiyonluk sezonunda Buffon diyorduk. Uğurcan şu an 'Buf'. Şu kadroda Mert oynar kalede. 2-1'den sonra dağılınmaz Portekiz ilk 15 dakikada gol attığında dağılacak mıyız?

İlk 44 dakikadaki Arda'ya hiçbir şey demem yine gözümüzün pasını sildi. Bugün üzerinden o yüksek beklentiyi karşıladı diyemem."

"HAKAN'IN YANINDA İSMAİL YÜKSEK OYNAR"

"Biz yüreğimizi, o amatör ruhu koymadık mı %40'ımız yok. Önce onu koyacağız sonra kalite gelir. Benim orta saham ki Avrupa Şampiyonası'nda büyük ihtimal o olacak. Hakan Çalhanoğlu'nun yanında İsmail Yüksek oynar. Bugün yine gördük.

Orkun da olsun Salih Özcan da olsun bence iyi bir İsmail Yüksek ki ona özellikle orayı kapatma rolü; oyun kuruculuk, ön tarafa dribling, son pası at rolü değil. Kapatma rolünü verdiğinde nasıl o Hırvat orta sahayı mahvetti.  İsmail Yüksek orada kesin olmalı, olacak."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    euro 2024 böyle mi oynayacak hep mağlupmu olacak yazık 6 gol yedi yazık
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Sende futboldan anlıyorsan he adam italyayı öttürüyor sen gazel döktürüyorsun
    Cevapla
  • Biri 4 hafta önce Şikayet Et
    Sen de okuma biliyorsan bir şey demiyorum
    Cevapla
  • AHMET 1 ay önce Şikayet Et
    MERT-BARIŞALPER-MERİH-ABDULKERİM-FERDİ-İSMAİL-HAKAN-CENGİZ-ARDA-KENAN-SEMİH şeklinde bizim ideal 11'imiz.
    Cevapla
  • Mühendis 4 hafta önce Şikayet Et
    Aynen, güzel 11. Mert'in yedeği ise kesinlikle İrfan Can EĞRİBAYAT olmalı.
    Cevapla
  • Reisss 4 hafta önce Şikayet Et
    İrfancan kahveci kesinlikle olması lazim
    Cevapla
  • ali can 1 ay önce Şikayet Et
    dün maçta en önemli sorun orta saha olmaması idi. dört tane geriye gelmeyen oyuncu olursa 6 yersin kenan arda kerem irfan can geriye gelmedi. hucuma kalkıyoruz adamlar tüm oyunculara basıyor . o zaman uzunboylu top tutan oyuncun olmalı ileriye top atıp çıkabilmelisin bu takım golcü şart ...
    Cevapla
  • MASK 1 ay önce Şikayet Et
    merak ediyorum yenilgilerden sonra bir RUH dur tutturmuşlar nihat bey sizlerde yenilgi aldınız sizdemi ruhsuzdunuz. Arda bizim gözümüzün pasını almasın bize maç kazandıracak hamlelerde bulunsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle