Türkiye'nin golü iptal edildi, rakibe penaltı verildi!

A Milli Takım ile Avusturya'nın kaşılaştığı maçında 74. dakikasında ilginç bir an yaşandı. İtalyan hakem Daniele Chiffi, golümüzü iptal etti ve Avusturya lehine penaltı verdi.

GİRİŞ 27.03.2024 01:26 GÜNCELLEME 27.03.2024 09:36
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

A Milli Takımımız, EURO 2024 öncesi ilk hazırlık maçında Macaristan'a konuk olmuş ve Macarlar, Dominik Szoboszlai penaltıdan attığı golle 1-0 kazanmıştı. Bu sonuçla Milli Takımımız, Montella yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşamıştı.

Ay-Yıldızlılar, Almanya'daki dev turnuva öncesinde ikinci dostluk karşılaşmasına da Avusturya karşısında çıktı. Kırmızı-Beyazlılar 6-1'lik farklı skorla sahadan mağlubiyetle ayrıldı.



Barış Alper'in golü sayılmadı

Mücadelede ise dikkat çeken bir an yaşandı. Dakikalar 74'ü gösterdiğinde Orkun'un ara pasında Barış Alper Yılmaz sol çaprazdan ceza alanına girip yerden uzak köşeye vurdu ve fileleri sarstı. Milliler gole sevinirken hakem VAR'a gitti. Pozisyon başlangıcında Posch ile Cenk Özkaçar arasında yaşanan pozisyonu izleyen İtalyan hakem  Daniele Chiffi, golümüzü iptal etti ve Avusturya lehine penaltı verdi.

Christoph Baumgartner da beyaz noktada hata yapmadı ve skoru 5-1'e getiren golü kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 122
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    futbol hata oyunudur gol de bir hatadan dolayi oluyor o sekliyle kabul edip eglenmek lazim burda olmamasi gereken tek sey isteyerek hata yapmamak idda oyunlari olmasa hatalar yari yariya düser
    Cevapla
  • Fiyaskodan Dön 4 hafta önce Şikayet Et
    Ülkede futbol da kaos varken malesef milli tskım başarı elde edemiyor. Sorumlular dikkatli olsun daha hâlâ vakit var. İmtiyazlar kalksın yoksa hoşaf gibi top oynayanlar kayırılırsa milli takım galibiyet alamadan döner.
    Cevapla
  • Futbolsever 4 hafta önce Şikayet Et
    Uğurdansa neden ısrar edildi?Hem Uğurlama hem milli takıma kötülük oldu.Hzrlk maçı oynuyorsun tek kaleciyle. Diğerleri avrupa kupasında mı oynayacak?Uğurcan sen de biraz kendini dinlendir.TS nin kupa turlarında bile oynadın.Arkandakilere de fırsat ver.
    Cevapla
  • harun 4 hafta önce Şikayet Et
    adam pozisyonu izler izlemez penaltıyı çaldı, bizimkiler olsa trene bakar gibi dakikalarca izliyorlar yine de yanlış karar verebiliyorlar
    Cevapla
  • ccvv 4 hafta önce Şikayet Et
    buda yanlış karardı penaltı olacak kadar güçlü müdale yoktu
    Cevapla
  • Murtaza 4 hafta önce Şikayet Et
    İnsan yaptığını yaşamadan ölmez mis barış Alper de yaşadı etme bulma dünyası milli takımdan bile insanları soguttunuz TÜRKİYE de futboldan tiksindiniz insanlari hepinizi Allah bildiği gibi yapsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle