Arda Güler sorusu Montella'yı kızdırdı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'le ilgili soruya, "Dürüst olmak gerekirse problem yokken problem yaratmak istiyormuşuz gibi hissediyorum." diyerek tepki gösterdi.

GİRİŞ 23.03.2024 01:15 GÜNCELLEME 23.03.2024 10:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları kapsamında A Milli Takım, Macaristan'la karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu.

Mücadeleye ilişkin Montella, "Baktığınız zaman bizim için iyi bir test olacak Avrupa Şampiyonası öncesinde. Rakibimizin aksiyonlarına göre bizim neler yapacağımız çok önemli." dedi.

"ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

Orkun Kökçü'yle ilgili değerlendirmelerde bulunan Montella şunları söyledi: "Son maçlarda Orkun bizimle değildi. Çok iyi bir oyuncu. Umarım çok iyi bir performans sergiler."

"HERKESİ DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ"

Arda Güler ve Semih Kılıçsoy'la iglili soruyu yanıtlayan Montella şu ifadeleri kullandı: "Dürüst olmak gerekirse problem yokken problem yaratmak istiyormuşuz gibi hissediyorum. Arda görmek istediğimiz bir futbolcu. Muhtemelen bir sonraki maçta başlayacak. Bir soru sormak istiyorum, 8 aydır her maçta oynamayan bir oyuncu riske etmemiz gerekir mi? Duygusal olmamamız gerekiyor. Herkesi çok iyi anlıyorum ama biraz mantıklı olmamız gerekiyor. Herkesi takip etmek istiyoruz, herkesi değerlendirmek istiyoruz. Burada kötü bir niyetle cevap vermedim ama sadece şunu söyleyeyim, mayıs ayında ya da haziranda zaten çok fazla konuşulacak isimler olacak çünkü sadece 20 kişi götürebileceğiz Avrupa Şampiyonası'na"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Ali veli 1 ay önce Şikayet Et
    Montella bunları yoksay çünkü şenol milli takım hocası oldugunda Merih kaan çaglar avrupa da formları yüksek vs içeriden burak dorukhan vs kadro kurdu fransayı dagıttı konya da sonra tv ineternet vb ne kadar yazar çizer ağzı olan varsa onu seç bunu seç diye hocaya akıl verdi hoca dayanamadı altay taylan caner gibi yetersiz vasatları seçti oynattı elemelerde averaj takımı oldu hollanda 6
    Cevapla
  • Orhan. Hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Çok. Doğru. Nedense. Bizim. Spor. Adamları. Yorumcular. Herşeyi. Biliyorlar. Süper ligden. Tarım. Ver. Onlara 1,yıl. Sonra. 3.lige düşürürler. Herkez. Haddini. Bilecek. Okada. Montella. Adamın. Başıdır. Sgl
    Cevapla
  • Cngz56 1 ay önce Şikayet Et
    Bu maçta forvet kimdi acaba
    Cevapla
  • Ayrıl ordan 1 ay önce Şikayet Et
    Oynamayan oyuncuyu hicbir hoca oynatmaz, arda orda harcaniyor akranları 45 maç oynadı arda 2 yildır yatiyor ayagına top deĝmedi muhtemelen 2024 kadrosunda yer alamayacak, ardanın derhal ordan ayrılıp oynayabilecegi takıma gitmesi lazım.
    Cevapla
  • Orhan Öztürk 1 ay önce Şikayet Et
    sen avrupaya Arda yı getirde gerisi hikaye
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes futbolu çok iyi biliyor bu ülkede. Ama bir türlü başarı gelmiyor, neden acaba. Sabırlı olun adam işini yapsın diyen yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle