Rıza Çalımbay'ın yeni adresi belli oluyor: 1-2 gün içinde arayacaklar

Süper Lig'de son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve bir süredir herhangi bir takımla anlaşmayan Rıza Çalımbay, teknik direktörlüğe geri dönüyor.

Rıza Çalımbay'ın yeni adresi belli oluyor: 1-2 gün içinde arayacaklar
Rıza Çalımbay'ın yeni adresi belli oluyor: 1-2 gün içinde arayacaklar
GİRİŞ 22.03.2024 11:07 GÜNCELLEME 22.03.2024 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra yeni adresi merakla beklenen Rıza Çalımbay için sıcak bir gelişme yaşandı. 

Sabah'a konuşan Rıza Çalımbay yaptığı açıklamada, "Azerbaycan Milli Takımı'ndan resmi bir teklif gelmedi ancak teknik direktörlük görevi için adımın geçtiğini duyuyorum." dedi.

Çalımbay yaptığı açıklamada, "Kendilerinin 1-2 gün içinde beni arayacaklarını düşünüyorum. Teklif gelmesi halinde Azerbaycan Milli Takımı'nda görev yapmaya sıcak bakarım." ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mahmut dereli. 1 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli adamı başkası takdir eder önüne çıkan her mikrofona ağlamaklı sızlamaklı şikayet ederek konuşmaz dik durur ağlamaz.
    Cevapla
  • Anahtar 1 ay önce Şikayet Et
    Rıza hoca adam gibi adamdır rıza hocayı eleşdirenler .ya futboldan anlamayan yada art niyetli kişilerdir .başarılar diliyorum atom karınca
    Cevapla
  • Borahan 1 ay önce Şikayet Et
    sen sahiden futbol dan anlamıyorsun. Elindeki dar kadro ile sivas ta ciddi başarı sağladı. Avrupada Türkiyenin gururu oldu. Futbol analiz oyunudur bütün verilere bak sonra karar ver. Bilmediğin konuda çamur atma Rıza kaliteli teknik adam.
    Cevapla
  • Pasha 1 ay önce Şikayet Et
    bir orası kaldı salça olmadığın her şeye adaysin maşallah keşke biraz da futboldan anlaşan iyi olcak da
    Cevapla