Real Madrid'de forma şansı bulamayan Arda Güler'i korku sardı!

Real Madrid'e transfer olduktan sonra istediği forma şansını bulamayan Arda Güler'in, EURO 2024'te ilk 11 oyuncusu olamamaktan endişe duyduğu öne sürüldü.

GİRİŞ 22.02.2024 11:08 GÜNCELLEME 22.02.2024 11:09
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Real Madrid'de Arda Güler'in akıbeti belli oluyor. İspanyol devinde istediği forma şansını bulamayan milli oyuncunun moralinin bir hayli bozulduğu ve endişelenmeye başladığı aktarıldı.

İspanyol basını her geçen gün Arda Güler ile ilgili haberler yapmaya devam ediyor. Real Madrid'e yakınlığı ile tanınan Defansa Central'ın haberine göre; Arda Güler, EURO 2024'te ilk 11'de oynayamama endişesi duyuyor.

FORMU DÜŞÜYOR

Real Madrid'de ilk 11 oynayamadığı için maç temposu her geçen gün düşen oyuncunun bir çare aradığı ve yavaş yavaş kiralanma seçeneğini düşünmeye başladığı aktarıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • hakkaniyet 2 ay önce Şikayet Et
    İnsan ilk başta karakter sahibi olacak, arif gibi temas edilmeden balıklama atlanılmayacak, işine hile katmayacan insan olacan,sonra sporcumu olursun mühendis mi olursun o sana kalmış...
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    hebabooooo arda turan barçada kumda oynadı
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Dedik sana şurda bir iki sene daha oyna diye
    Cevapla
  • Melih b 2 ay önce Şikayet Et
    Arda benim Arkadaşım Gsray ile anlaştı Altay Bayındır la birlikte sezon sonunu bekliyorlar
    Cevapla
  • Vatandas 2 ay önce Şikayet Et
    Ne işi var milli takimda iyi olsa oynatirladdi arda turan barcaya gitti oynadı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle