4 golle kazanan Milli Takım 5'te 5 yaptı

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'ta deplasmanda Litvanya'yı 4-0 mağlup etti.

4 golle kazanan Milli Takım 5'te 5 yaptı
4 golle kazanan Milli Takım 5'te 5 yaptı
GİRİŞ 01.12.2023 20:19 GÜNCELLEME 01.12.2023 20:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

UEFA Uluslar C Ligi 2’nci Grup’ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, 5'inci hafta maçında deplasmanda Litvanya’yı 4-0 yenerek 5’te 5 yaptı.

Vilnius’ta bulunan LFF Stadı’nda oynanan karşılaşmada Türkiye, Litvanya’ya konuk oldu. Milliler müsabakadan 4-0 galip ayrıldı. Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 10’uncu dakikada Gülbin Hız, 20’inci dakikada Yağmur Uraz ve 53’üncü dakikada kendi kalesine Neverdauskaite ve 89’uncu dakikada Meryem Çal kaydetti.

Daha önce UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantileyen milli takım, gruptaki 6’ncı ve son maçında 5 Aralık 2023 Salı günü Mersin Stadyumu'nda Gürcistan ile karşı karşıya gelecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Remzi 4 ay önce Şikayet Et
    Haydi basdir
    Cevapla
  • Remzi 4 ay önce Şikayet Et
    Kadınlar kendi haklarini savunabilecek kapasitede erkeklere mi kaldı duygu kasmayın
    Cevapla
  • Vatan Hakan Güven 4 ay önce Şikayet Et
    Kadın Sporcularımızın başarılarıları göğsümüzü kabartıyor.Bu yıl içinde düzenlenen Dünya Kadın Milletler Futbol Şampiyonasında Türk Kadın Futbol Takımı neden yok diye hayıflandım hep. Milli Kadın Futbol Takımımızın olacağı bir Dünya ve Avrupa Şampiyonasının çok daha heyecanlı geçeceğini biliyorum. İyiki Varlar
    Cevapla
  • T C Ali Karaman 4 ay önce Şikayet Et
    Kadınlar hakkında ileri geri konuşanlar ne oluyor onlar T C de M.Kemal Atatürk'ün gençleri ve Türk Kadınları onlarla. Her zaman gurur duyuyoruz.çünkü onlar hakkında konuşanların bir gram bile akılları yok kendileri birer koyun diyeceğim koyunlara hakaret olacak.Ne demek istediğimi siz anladınız.
    Cevapla
  • Kacarova 4 ay önce Şikayet Et
    Son zamanlardaki Fenerbahceden iyi oynuyorlar fenerbahçe oyuncuları gibi kıvırtmıyorlar çaba gösteriyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle