Şenol Güneş'e yurt dışından sürpriz teklif

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Şenol Güneş'e, Azerbaycan Milli Takımı'ndan sıcak ilgi var. Belçika maçı sonrası De Biasi ile yollarını ayıran Azerbaycan Futbol Federasyonu, takımın başına Türk bir hocanın getirilmesine karar verdi.

GİRİŞ 25.11.2023 12:59 GÜNCELLEME 25.11.2023 13:48
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nun son maçında Belçika'ya 5-0 kaybeden Azerbaycan Milli Takımı, İtalyan teknik direktörü Giovanni De Biasi ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Özellikle maç sonu gazetecilerle tartışan ve küfür eden 67 yaşındaki hoca, "Böyle gerizekalı, aptal sorular görmedim" sözleriyle tepki çekmişti.

ŞENOL GÜNEŞ GÜNDEMDE

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri yeni hocanın yerli ya da Türkiye'den biri isim olması için ortak görüş bildirdi.

Konuşulan toplantıda Şenol Güneş ismi ağır bastı ve yakın zamanda resmi teklifin yapılacağı öğrenildi.

AZERBAYCAN MİLLİ TAKIMI ŞENOL GÜNEŞ'İ İSTİYOR

Azerbaycanlı gazeteci, CBC Sport ve Sportinfo TV yorumcusu Elçin Cafarov ile yaptığım telefon görüşmesi sonrası Şenol Güneş'in göreve aday en ciddi isim olduğu bilgisini edindim.

Henüz emekli olmayı düşünmeyen ve İstanbul'da yaşayan Şenol Güneş'in yeniden bir takım çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerin yeniden yapılanma adına mutlaka takımın başına Türk bir teknik direktörün getirilmesi gerektiğini ve yılbaşına kadar kesin kararını vereceği öğrenildi. 

KAYNAK: TÜRKİYE
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • samsunlu 5 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Can Azerbaycan. yanına bir de Burak'ı alırsanız kaymaklı ekmek kadayıfı olur valla. Tadından yiyemezsiniz :)))
    Cevapla
  • mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    kısa zamanda tazminatının tamamını alır gelir. yeni meslek çalışmana gerek yok kıredini sat tazminatını al
    Cevapla
  • Türküz 5 ay önce Şikayet Et
    Çok başarılı bir karar, sabır ederseniz çok iyi yerlere gelir Azerbaycan, bir sürü de yurtdışına transfer yaptırır parlatıp
    Cevapla
  • Ayazagalı 5 ay önce Şikayet Et
    Biz şans vermedik bari siz verin... Yılmaz vural
    Cevapla
  • Kul insan 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahceli olarak söylüyorum kesinlikile doğru karar olur Şenol Güneş iyi hoca elinden geleni yapacaktır tabiki 1 anda sihir yapmayacak ama fark yaratır bilgisi iletişimi on numara Beşiktaş bu sene çok yetersiz kadro başkan sağlam durmuyor hocanın suçu yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle