Brezilya-Arjantin maçında flaş olay! Messi takımı sahadan çekti!

Brezilya ile Arjantin'in karşı karşıya geldiği maçta büyük olaylar yaşandı. Arjantin'den Lionel Messi ile Brezilya'dan Rodrygo da saha içinde tartışma yaşadı.

GİRİŞ 22.11.2023 09:47 GÜNCELLEME 22.11.2023 10:34
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde oynanan Brezilya - Arjantin maçında yaşanan olaylar damga vurdu.

Brezilya polisi, Arjantin taraftarlarına copla müdahalede bulundu. Lionel Messi, bu olay sonrası takımı soyunma odasına götürdü ve birkaç dakika sonra Arjantin sahaya geri döndü.



Messi, takımı soyunma odasına götürürken Brezilya'dan Rodrygo ile saha içinde bir tartışma yaşadı. Rodrygo'nun, bu esnada Lionel Messi'ye, "Korkaklar" dediği ifade edildi. Messi'nin ise, "Korkak olduğumuz için mi dünya şampiyonuz? Kapayın çenenizi!" şeklinde yanıt verdiği kaydedildi.



Messi, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından, "Bu takım tarih yazmaya devam ediyor. Ancak şunu da belirtmek gerekiyor, bu maç Brezilyalıların Arjantinlilere yine baskı uygulamasıyla hatırlanacak. Bu kabul edilemez, çılgınlık! Bu derhal sona ermeli" şeklinde bir açıklama yaptı.

Öte yandan Arjantin kalecisi Emiliano Martinez de Brezilya polisinin, taraftarlarına copla saldırısının ardından polise müdahalede bulundu.

Brezilya ile Arjantin arasında Maracana'da oynanan mücadele ise Arjantin'in 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Arjantin'in golünü Nicolas Otamenti attı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bu mac oynanmis 0-1 Arjantin kazanmis cekilme yok
    Cevapla
  • Zaza12 5 ay önce Şikayet Et
    Helal sana Brezilyaaaa
    Cevapla
  • morcivert 5 ay önce Şikayet Et
    messi'de bir insan ve şaşırınc saçmalama hali baş göstermiş, hala kendilerini doğal şampiyon olarak görüyorlar oysa dönen dolapları gördük, brezilya maçına bakmadım fakat brezilya'da oyuncuların genç olması ve taraftarın suyuna gitme tecrübesizliği yüzünden tatsızlık olmuştur, orada futbolda pek doğru işler olduğuda yok olaylar anormal değil rutin :))
    Cevapla
  • Leon 5 ay önce Şikayet Et
    ne dolaplar dönmüş anlatta bilelim . sonradan maç izleyen türk dizilerini çok izlemiş biri futbol hakkında yorum yapıp kendini rezil etmesin :D
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Messi insan olmayı beceremedi ki adam olmayı becersin ne kadar sevimsiz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Messi futbolunu oyna,başka işler boyunu aşar. Ronaldu'nun tırnağı olamazsın bunu da bil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle