Galler'in hocası Rob Page'den Türkiye'ye övgü!

EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında sahasında Türkiye ile 1-1 berabere kalan ve grubu 3. sırada tamamlayan Galler'de teknik direktör Rob Page, Türkiye'nin grubu lider bitirmeyi hak ettiğini söyledi.

Galler'in hocası Rob Page'den Türkiye'ye övgü!
Galler'in hocası Rob Page'den Türkiye'ye övgü!
GİRİŞ 22.11.2023 02:37 GÜNCELLEME 22.11.2023 02:37
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

 UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında sahasında Türkiye ile 1-1 berabere kalan ve grubu 3. sırada tamamlayan Galler Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Rob Page, Türkiye'nin grubu lider bitirmeyi hak ettiğini söyledi.

Cardiff City Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Page, "İlk yarı ve ikinci yarı oyunumuz arasında fark vardı. Çünkü rakibimiz farklı bir oyuna geçti. Türkiye oyuncu değişikliklerinde bulunarak strateji değiştirdi, biz de buna uyum sağlamakta zorlandık. İkinci yarıda daha farklı bir düzene geçmek zorunda kaldık. Rakibimize daha fazla baskı uygulamamız gerekti ve bu, daha fazla enerji harcamamıza neden oldu. Bek oyuncularını ön alana çıkarmaya çalıştık ve oyuncular istediğim performansı gösterdiler ancak ikinci yarı bizim için daha zorluydu. İlk yarı istediğimiz baskıyı yaptık, ikinci yarı ise yapamadık." ifadelerini kullandı.

"Kesinlikle hak ettiler"

"Türkiye'yi grup liderliği için tebrik ederim." diyen Page, "Türkiye, grubu lider bitirmeyi kesinlikle hak etti. Şu ana kadar çok istikrarlı bir oyun sergilediler ve bu sonucu elde ettiler. Liderliği hak ettikleri yönünde hiç şüphem yok." şeklinde konuştu.

Rob Page, "Forvetiniz Moore'u neden ilk 11'de düşünmediniz?" sorusuna, "Kulübünde çok fazla süre alamadığı için onu kullanmak istemedim. Maç temposu yoktu ve risk almak istemedim." yanıtını verdi.

Galler Milli Takımı Teknik Direktörü, ilk yarıda penaltı bekledikleri pozisyonun ise yüzde yüz penaltı olduğunu iddia etti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Poyraz x 5 ay önce Şikayet Et
    Cenk kaçar ne Cenkmişsin be, üç tane top geldi üçünü de hatalı pas yaptın helal olsun sana
    Cevapla
  • Teoman 5 ay önce Şikayet Et
    Kerem gerçekten cok yetenekli bi sporcu.ama keske futbol yerine 100 metre kosucusu olmayi secseymis. Samet de güreş vs baska bi brans secebilirdi. Bu kadar tekrarlanan hata değildir.
    Cevapla
  • Arif 5 ay önce Şikayet Et
    Samet çok kötüy dü on üzerinden sıfır
    Cevapla
  • Arif 5 ay önce Şikayet Et
    Samet milli takım da oynamamalı hata yapmaya çok müsait fener de görüyoruz çok hata yapıyor fenerin yeride olsam hemen gönderirim halen bu sameti niye alır yor milli teknik direktör anlamıç değilim
    Cevapla
  • Hakan 5 ay önce Şikayet Et
    Yaptığı iki hareket net penaltı verilmedi şanslıydık
    Cevapla
  • Ibo 5 ay önce Şikayet Et
    Samet ve cenk milli takim oyuncuları değil bence
    Cevapla
  • Beşiktaş ömer 5 ay önce Şikayet Et
    Cenk tosunmu yok diyer cenkmi cenk tosunsa Letonya maçını izle Beşiktaşlıyım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle