İsmail Yüksek: Tek hedefimiz Almanya'da iyi işler yapmak

Galler ile 1-1 berabere kalarak UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde D Grubu'ndan lider çıkan A Milli Takım'da İsmail Yüksek, maç sonunda düşüncelerini paylaştı.

İsmail Yüksek: Tek hedefimiz Almanya'da iyi işler yapmak
İsmail Yüksek: Tek hedefimiz Almanya'da iyi işler yapmak
GİRİŞ 22.11.2023 02:10 GÜNCELLEME 22.11.2023 02:10

A Milli Takım 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nun son maçında Galler ile 1-1 berabere kalarak grubu berabere bitirdi.

A Milli Takım'da İsmail Yüksek, Galler galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Umarım ülkemizi daha da gururlandırırız"

İsmail Yüksek şunları söyledi:

"Çok mutluyuz. Tarihimizde ilk defa lider çıktık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 3 gün önce Almanya gibi bir takımı yendik. 3 gün sonra buraya gelmek çok zordu bizim için. Gruptan lider çıktığımız için daha da mutluyuz. Jenerasyon olarak çok genciz ama gelişimi seven bir takımız. Tek hedefimiz Almanya'da iyi işler yapmak. Umarım ülkemizi daha da gururlandırırız"

İsmail Yüksek son olarak, "Özel, mücadeleyi seven bir ekibiz. Son 4 maçta en önemli özelliğimiz vazgeçmemekti. Ülkemizi daha da gururlandırmak istiyoruz." diye tamamladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL