Maddi sıkıntı yüzünden teknik direktörü kovamadılar

Nijerya Futbol Federasyonu, tazminat ödeyecek paraları olmaması sebebiyle milli takım teknik direktörünü kovamadıklarını açıkladı.

Maddi sıkıntı yüzünden teknik direktörü kovamadılar
Maddi sıkıntı yüzünden teknik direktörü kovamadılar
GİRİŞ 20.11.2023 23:16 GÜNCELLEME 21.11.2023 00:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Nijerya Futbol Federasyonu (NFF), 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'ndeki kötü performansın ardından tazminat ödeyecek parası olmaması nedeniyle milli takım teknik direktörünü görevden alamayacağını bildirdi.

NFF İcra Kurulu Üyesi Nse Essien, yaptığı açıklamada, milli takım teknik direktörü Jose Peseiro'dan memnun olmadıklarını belirtti.

NFF'nin tazminat ödeyecek parası olmaması nedeniyle teknik direktörü görevden alamayacaklarını kaydeden Essien, "Herkes teknik direktörün görevden alınması için çağrıda bulunuyor. Altı olası puandan sadece ikisine sahibiz. Üzüntü verici ve çok tehlikeli bir durumdayız." diye konuştu.

Nijerya'nın 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılma şansı, Süper Kartallar'ın ilk iki eleme maçında Lesotho ve Zimbabve karşısında aldığı iki beraberliğin ardından ciddi şekilde tehlikeye girmiş durumda.

Portekizli teknik direktör Peseiro, alınan kötü sonuçların ardından eleştirilirken, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'na katılma hakkını kazanamayan Nijerya, bir sonraki eleme maçında Güney Afrika ile karşı karşıya gelecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • mahmuthan 5 ay önce Şikayet Et
    Biz,de olsa çoktan verilmişti tazminatı. Bu ülke delbosgoeya bile fesih için 10 milyon dolar ödedi. Sonra kulüpler borçlu ülke borçlu
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    en buyuk petrol rezervine sahip ulkelerden biri
    Cevapla
  • alperen 5 ay önce Şikayet Et
    petrolü kendin çıkarmadıktan sonra
    Cevapla
  • balık sevdalısı 5 ay önce Şikayet Et
    O zaman psikolojık baskı yapın kaçsın
    Cevapla