Milli formayı giyecekler mi? Montella'dan Sacha Boey ve Gedson açıklaması!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Sacha Boey ve Gedson Fernandes için "Kalbi Türkiye ile atan her futbolcuyu kucaklayacağız" dedi.

GİRİŞ 20.11.2023 21:34 GÜNCELLEME 21.11.2023 10:03
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

A Milli Takım, 21 Kasım günü EURO 2024 Elemeleri'nde Galler ile karşılaşacak. 

Mücadele öncesinde A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella açıklamalarda bulundu. 

Montella'nın açıklamaları şu şekilde:

"İlk defa gruptan lider çıkmak istiyoruz"

"Burada en iyi şekilde hazırlanarak geldik. Buraya lider geldik, lider olarak dönmek istiyoruz. Rakibimiz evinde iyi oynayan bir takım. Her şeye hazırlıklı geldik. Tarihimizde henüz başaramadık lider çıkmayı. İlk defa gruptan lider çıkmak istiyoruz."

"Futbolda hiçbir şey kesin değildir"

"Futbolda hiçbir şey kesin değildir. Hırvatistan belki berabere kalır Ermenistan ile ama biz kendi maçımıza odaklandık. Buraya kazanmaya geldik."

"Maçtan maça kadro değişebilir"

"Kadroya 29 futbolcu çağırdık. Bazı sakatlıklar oldu ama buraya gelen her futbolcu 11'de oynayabilecek durumda. Maçtan maça kadro değişebilir. Rakibin özelliklerine göre bir 11 çıkarabiliriz."

"İki sene burada çalışma fırsatım oldu"

"İki sene burada çalışma fırsatım oldu. Bu futbolcuları tanımaya başladım. Performanslarını değerlendirme fırsatım oldu. Bu futbolculara inandığım için milli takımın hocası olmak istedim."

"Kenan Yıldız büyük bir potansiyele sahip"

"Kenan Yıldız büyük bir potansiyele sahip. Şu andan itibaren farklı bir kariyere alışması gerekiyor ve o başarıyı yönetmesi gerekiyor. Herkesin beklentisi de farklı olacak. Beni performansıyla mutlu eden bir futbolcu. Kenan Yıldız çok zeki bir çocuk ve zeki olduğu için de uzun vadede iyi futbolcu olma ihtimali çok yüksek."

"Altay ve Rıdvan şu anda takımlarında süre almıyorlar"

"Kadro seçimi yapacağım zaman hem şimdiyi hem de geleceğe bakıyorum. Altay ve Rıdvan şu anda takımlarında süre almıyorlar ama eminim zamanla süre alacaklardır."

"Doğru bir karışımla daha iyi olabilirsiniz"

"Yaş ortalaması olarak çok genç bir takım olabiliriz. Doğru bir karışımla daha iyi olabilirsiniz. Genele baktığınızda kazanan ve başarı yakalayan takımlar 24, 25, 26 yaş ortalamasında oluyor."

"Her planı uygulayacağız"

"Maçların süresi artık 100 dakika. Hırvatistan maçını da seyrettim. Biraz çekingen bir oyunları vardı. Hesabı ancak son 5 dakikada yapabilirsiniz. Her planı uygulayacağız. Yarın için tek planımız maçı kazanmak."

"Onların sayesinde bugünleri yaşıyoruz"

"Çok çalıştık. Futbolcularımızın kalitesini ortaya çıkardık. Biz onların sayesinde bugünleri yaşıyoruz. Bu başarının sırrı tam olarak ne bilmiyorum. Neleri istersek onu sahada uygulayan bir oyuncu grubu var."

Sacha Boey ve Gedson açıklaması

"Sacha için spekülasyonları duymuştum. Gedson'u ilk kez duyuyorum. Bir futbolcunun Türk olması için 5 sene oynaması gerekiyor. Aslında bunun cevabı ortada. Kalbi Türkiye ile atan her futbolcuyu kucaklayacağız. Ben de yabancıyım ama kalbim Türkiye ile atıyor."

"Kontrol edemeyeceğim hiçbir şeyde hesap yapmam"

"Kontrol edemeyeceğim hiçbir şeyde hesap yapmam ve enerjimi harcamam. Kontrol edebildiğimiz bir tek şey var o da Galler maçını kazanmak ve tarihe geçmek."

"Onlara da çok teşekkür ediyorum"

''İlk geldiğimde organize olmuş ve çok iyi işleyen bir federasyon gördüm. Başarılı olduysak onların destekleri sayesinde oldu. Onlara da çok teşekkür ediyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 51
  • Hakkı Devrim 5 ay önce Şikayet Et
    Adam bizim gibi tembel çalışma yerine bahane üreten sorumluluk yerine hak arayan bir milletten böyle takım çıkardı ya helal olsun neymiş teknik direktör Türk olmaliymiş pehhhh
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takıma illa yabancı alacaksanız santrafor alın 15-20 yıldır vatan haini hariç doğru dürüst istikrarlı bir golcü gelmedi bu takıma
    Cevapla
  • yokbea 5 ay önce Şikayet Et
    Allah Allah.. bizim memlekette böyle aptal bi ırkçılık furyası aldı başını gidiyor.. safkan türk arayışında dangalaklar türedi...
    Cevapla
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Uzun yıllardan sonra yabancı bir teknik direktörün çalıştırdığı milli takım başarılı sonuçlar alıyor.
    Cevapla
  • Selahattin ADANA 5 ay önce Şikayet Et
    Bursasporlu 2 siyoisti deTÜRK MİLLİ takımına almayı unutmayın ! Gerçekleşmesi biyana ; düşünülmesi bile Sporumuza İHANETTİR ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle