Nagelsmann, milli yıldızı öve öve bitiremedi! "Gözümü ondan alamadım"

Almanya teknik direktörü Julian Nagelsmann, Türkiye'nin Almanya'yı 3-2 yendiği mücadele sonrası maçın yıldızlarından Abdülkerim Bardakcı için övgü dolu ifadeler kullandı.

GİRİŞ 19.11.2023 15:50 GÜNCELLEME 19.11.2023 20:24
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

Almanya teknik direktörü Julian Nagelsmann, Türkiye'nin Almanya'yı 3-2 yendiği maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yaptı.

"Koridorda onu bekledim ve tebrik ettim"

Maçı 1 asist, 1 penaltı kazandırma ve yaptığı başarılı savunmayla tamamlayan Abdülkerim Bardakçı hakkında konuşan Almanya teknik direktörü Julian Nagelsmann, "Türkiye savunmada Abdülkerim Bardakcı'ya sahip olduğu için çok şanslı. Dünya standartlarında bir stoper. Gözümü ondan alamadım. Koridorda onu bekledim ve tebrik ettim. Muazzam bir performans sergiledi." dedi.



Leroy Sane, Abdülkerim'e takıldı


Mücadelede Bayern Münih'in yıldız hücumcusu Leroy Sane'nin 1 ayda üç kez karşılaştığı Abdülkerim Bardakcı'ya şakayla karışık takıldığı da ortaya çıktı. Sane'nin Abdülkerim'e  “Yine mi sen? Kurtuluş yok mu senden?” (gülerek) dediği öğrenildi.

Diğer yandan Abdülkerim Bardakçı, 7.2 reyting alarak Almanya - Türkiye maçının oyuncusu seçildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 205
  • cristiano sicardi 5 ay önce Şikayet Et
    öncelikle milli takımımızı yürekten kutlarım aslan gibi mücadele ettiler turnuvanın en genç takımıyız ve montella gibi bir hocaya sahibiz bunun sonucunda eğer almanlara karşı oynadığımız gibi oynarsak en az çeyrek final görürüz
    Cevapla
  • Mehmet patriut 5 ay önce Şikayet Et
    Yusuf yazıcı kesinlikle millî takımı hak etmiyor. Resmen 10 kişi oynadık.
    Cevapla
  • Serkan 5 ay önce Şikayet Et
    Gurur verici bir haber devamı turnuva ya olması dileğiyle
    Cevapla
  • Bahattin totan 5 ay önce Şikayet Et
    Ali Koç TLF açıpda sen bu parayı etmessin dediği Abdülkerim bardakcı yı Fenerbahçe nin kapısından dönderdin şimdi Fenerbahçe de olsaydı stoper sorunu olmayacaktı ah Ali Koç ne demek lazım sana
    Cevapla
  • Akdavar hüsnü 5 ay önce Şikayet Et
    Birde gitti cengiz ündere 15 milyon bayildi , ne desen az...
    Cevapla
  • Mustafa (Emekli) 5 ay önce Şikayet Et
    Kenan nın gölüne şapka çıkartılır 2-1 yapmıştı skoru Yılmıyordu 45 nci dakika idi Nasıl bir ruh halinde idi tüm milli takım Şerefli insanlara nasip olur böyle maçlar Gurrurlu insanlara nasip nolur böyle maçlar Sanatı para için, şöhret için değil Sanatı sanat için yapacaksın ki Alkış alasın, saygı duyulasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle