Türkiye'nin grubunda sürpriz skor!

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Galler mutlak galibiyet için çıktığı Ermenistan deplasmanında bir puana razı oldu.

Türkiye'nin grubunda sürpriz skor!
Türkiye'nin grubunda sürpriz skor!
GİRİŞ 18.11.2023 19:56 GÜNCELLEME 18.11.2023 22:05
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'ın da yer aldığı D Grubu'nda Ermenistan, Vazgen Sargsyan Cumhuriyet Stadı'nda Galler'i konuk etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 5. dakikada Lucas Zelarrayan'ın golüyle 1-0 öne geçti. 45. dakikada Nayair Tiknizyan'ın kendi kalesine attığı golle ilk yarı 1-1'lik skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında iki takımın da ataklarında gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.



Galler'in liderlik şansı kalmadı

Bu sonuçla Galler 11, Ermenistan 8 puana yükseldi. Elemelerdeki son haftada A Milli Takım'la karşılaşacak Galler'in liderlik şansı kalmadı.

Puan durumu: 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 33
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Böyle görmeyi nasilda özlemistim
    Cevapla
  • Bahri 5 ay önce Şikayet Et
    1 puan için
    Cevapla
  • Mustafa kemal 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye nin enn az 1 puan alırsak bile lider turkiye olacak
    Cevapla
  • Mst 5 ay önce Şikayet Et
    Düzeltme. Galler Ermenistanla berabere kalmış. Bu durumda da eğer Hırvatistan son maçını kazanır biz yenilirsek iki averajla hırvatlar birinci olur. Kısaca her durumda sadece gallere yenilmesek yeter. Ama bildiğiniz gibi biz hep altın tepsi ile gelen ikramları geri çeviren bir takımız.
    Cevapla
  • Alahandi.ahdi 5 ay önce Şikayet Et
    Haber gallerin liderlik şansı kalmadı diyor Hırvatistan'ın yenilmesini bekleyip Galler önündeki maçı alırsa enfazla ikinci olur. Biz gruptan çıkmayı garantiledik. Birincilik garanti değil sadece gallerideb beraberlik yetiyor 1 puan yeterli Hırvatlar onumezdik maçı alsa dahi 16 olur beraberlikle biz 17 herturlu çıktık
    Cevapla
  • Mst 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiye yenilir Hırvatistan ve Galler tüm maçlarını kazanırsa üçlü averaja kalıyor. Üç takımın birbirinden aldığı toplam puan hesaplanıyor. Buna göre Galler 7av, Türkiye 6av, Hırvatistan 4av yani averada. Galler lider, Türkiye ikinci oluyor. Doğrusu bu şekilde.
    Cevapla
  • Alahandi.ahdi 5 ay önce Şikayet Et
    Yanlış Galler onundaki maçı alsa 14 puan olur nasıl avaraja kalacak Türkiye yenilirse Hırvatlar yenerse ikisi arasındaki avaraja bakılır .
    Cevapla
  • Sami 5 ay önce Şikayet Et
    Sizin pu yorumunuz 3 takımında puanları eşit olduğu zaman geçerli Türkiye 16 puanda goller 11 puanda goller turkiyeyi yense bile puanı 14 oluyor dolayısı ile turkiyeyi gecemiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle