Milli Takım'da iki isim kadrodan çıkarıldı!

A Milli Futbol Takımı'nda, Almanya ve Galler maçları öncesi Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu kadrodan çıkarıldı.

Milli Takım'da iki isim kadrodan çıkarıldı!
Milli Takım'da iki isim kadrodan çıkarıldı!
GİRİŞ 16.11.2023 15:31 GÜNCELLEME 16.11.2023 15:35
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.45'te Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak özel maçta Almanya ile karşılaşacak. Milliler, bu müsabakanın ardından EURO 2024 Elemeleri D Grubu son hafta mücadelesinde Galler deplasmanda mücadele edecek. Söz konusu karşılaşmalar öncesinde ay-yıldızlılarda Cengi Ünder ve Hakan Çalhanoğlu aday kadrodan çıkarıldı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Milli futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul'da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Milli Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin'e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır.

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise A Milli Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen milli oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Milli Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır"
denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 37
  • MASK 5 ay önce Şikayet Et
    cengiz büyük bir kayıp değil zaten egosundan top bile oynayamıyor futbolcudan çok artist jönlere benziyor yapmacık bir oyun tarzı var
    Cevapla
  • Uğur 5 ay önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli olarak yazıyorum, Cengizin milli takımda ne işi var ya! Adam Fenerbahçe'de topa vurmaktan aciz. Yusuf Sarı var İrfan Can Kahveci var. Gereksiz adamlara gereksiz değer vermeyi bırakalım artık. Herkes parasını profesyonelce alıyorsa, profesyonelce de hazır olmayı bilecek.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    sevindim
    Cevapla
  • Ercisli 5 ay önce Şikayet Et
    Galatasaraylı Abdulkadir gibi sakatım deyip milli takım kampından gidip iki sonra kendi takımında maç yapmadılar en azından
    Cevapla
  • Faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Cengiz zaten sakatlıktan yeni çıktı,neden çağırdınız?Hakana gelince milli takımda bir haller oluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle