Kaan Ayhan'dan Galler maçı değerlendirmesi!

A Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Kaan Ayhan, EURO 2024 Elemeleri'ndeki Galler karşılaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kaan Ayhan'dan Galler maçı değerlendirmesi!
Kaan Ayhan'dan Galler maçı değerlendirmesi!
GİRİŞ 14.11.2023 17:07 GÜNCELLEME 14.11.2023 17:23

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'ndeki son maçında Galler'le, özel maçta ise Almanya ile karşılaşacak A Milli Takım'da Kaan Ayhan açıklamalarda bulundu.

Galler ve Almanya karşılaşmalarına ilişkin Kaan Ayhan, "Galler maçını kazanmak için gideceğiz. 3 puanla dönmek istiyoruz. Bunun için hazırlanıp iyi bir performans sergileyeceğiz. Almanya maçları benim ve bazı arkadaşlarım için özel olabiliyor. Hocanın planlarını henüz net görmedik. Orada belki birkaç yeni oyuncuyu ya da daha az oynayan oyuncuları görebiliriz. Hem Almanya hem de bizim için iyi bir test olacak." dedi.

"Şu anda çok iyi hissediyorum"

Kaan Ayhan, maç takvimiyle ilgili gelen soruya ise şu cevabı verdi:

"Maçlar aralıksız devam ediyor. Maçtan maça gidiyoruz neredeyse. Buralarda oynamak için çalışıyoruz. Hepimiz bunu hedefledik. Şükrediyoruz. Şu anda çok iyi hissediyorum. Buraya iyi bir şekilde geldim. Yüzde yüzümü verebilirim. Umarım arkadaşlarım için de böyledir."

"Orta sahada gayet mutluyum"

Farklı pozisyonlarda oynayabildiğini ancak şu andaki pozisyonunda memnun olduğunu dile getiren Kaan Ayhan, "Orta sahada gayet mutluyum. Kariyerim boyunca merkezde görev aldım. Sağ bek biliyorum çok konuşuluyor. Olursa elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağım. Son zamanlarda orada daha az oynadım. Dediğim gibi olduğum pozisyonda daha iyi olduğumu ve alıştığımı düşünüyorum. Gayet iyiyim." açıklamasında bulundu.

"Montella taktik anlamda bize çok yardımcı oldu"

Kaan Ayhan ayrıca, "Hocamız bizle tanışma sürecinin içerisinde. Bazı şeylere bizim, bazı şeylere hocamızın alışması gerek. Taktik anlamda bize çok yardımcı oldu. Bu da skora yansıdı. Futbolda teknik direktör için skordan daha önemlisi yok. İnşallah hocamızla daha iyi günlere gider ve daha iyi bir takım oluruz." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.