Sürpriz isim Milli Takım'a çağırılıyor! Montella maçını izleyecek

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Serdar Saatçı’yi A Milli Takım’a çağırmayı düşünüyor.

Sürpriz isim Milli Takım'a çağırılıyor! Montella maçını izleyecek
Sürpriz isim Milli Takım'a çağırılıyor! Montella maçını izleyecek
GİRİŞ 07.11.2023 18:50 GÜNCELLEME 07.11.2023 18:51
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Milli Takım'daki oyuncu havuzunu genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. 

Birçok maçı yerinde izleyen İtalyan çalıştırıcı, bu doğrultuda yarın Şampiyonlar Ligi'nde bir futbolcuyu daha yakından takip edecek. 

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Vincenzo Montella, Serdar Saatçı’yi A Milli Takım’a çağırmayı düşünüyor.

Arda Güler'i izlemek için Real Madrid antrenmanını izlemeye giden tecrübeli teknik adam, Madrid’te 1 gün daha kalacak ve yarın oynanacak Real Madrid-Braga maçına gidip Serdar Saatçı’yı yerinde izleyecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 32
  • Manisa Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Türk futbolunun kalkınmasını istiyorsanız ; Ziraat Türkiye kupası bütün maçlarının tamamında yerli oyuncular oynasın yabancı oyuncu oynamasın GENÇ TÜRK FUTBOLCULARİ forma şansi bulsun teknik adamlar kendi kariyeri için bu çocuklara şans vermiyor
    Cevapla
  • Sivasspor 5 ay önce Şikayet Et
    Kuntz un hakkını da teslim etmek gerekir.montellanın başarısının sırrı süper lig ağırlıklı kadro kurması ve doğru olanda bu.avrupada oynayan futbolcular maalesef kulübündeki oyununun yarısını milli takımda oynamıyorlar.süper lig futbolcuları canını dişine takıyor ama Avrupa'da oynayanlar yürüyerek oynuyor.sakatlanırız diye milli formayı ıslatmıyorlar bile.
    Cevapla
  • Eymen 5 ay önce Şikayet Et
    Sonunda eski günleri yaşatacak bir teknik adam
    Cevapla
  • Mahmut 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan zımba gibi adamı elimizden kaçırdık zımba gibi adamı stoper diye diye şimdide.bağırıyoruz.alınsize şenol güneşi antrenörüm diye geçiniyor lar yuhbee
    Cevapla
  • Kadir Demir. 5 ay önce Şikayet Et
    Tam Mahmutsun. Şenol milli takimda dünya 3. Elde etti.
    Cevapla
  • Kamil 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun, adam yatmıyor, çalışıyor... Tebrikler.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle