Vincenzo Montella: Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum. Almanya'ya gitmek de beni aşırı gururlandırıyor" dedi.

Vincenzo Montella: Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum
Vincenzo Montella: Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum
GİRİŞ 16.10.2023 00:33 GÜNCELLEME 16.10.2023 02:24
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

EURO 2024 Elemeleri D Grubu 7'nci maçında Türkiye, Letonya'yı 4-0 mağlup ederek Almanya'da düzenlenecek turnuvaya gitmeye hak kazandı.

Karşılaşmanın ardından A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, açıklamalarda bulundu. 

Montella'nın açıklamaları şu şekilde: 

"Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum"

"Türkiye'nin hocası olmaktan gurur duyuyorum. Futbolcularımız bu hafta her şeyini bana teslim etti,. Onların hocası olmaktan gururluyum. Bu galibiyetten mutluyum. Almanya'ya gitmek de beni aşırı gururlandırıyor. Şimdi birincilik için mücadelemizi verebiliriz."

"Daha iyi bir noktaya geldim"

"Hoca olarak iletişim konusunda geliştiğimi hissediyorum. Daha iyi bir noktaya geldim. Bir birliktelik yakaladık ve sonucu futbolcular aldı."

"Dünyanın en mutlu hocası olabilirim"

"Şu an dünyanın en mutlu hocası olabilirim."

"EURO 2024'te en iyisini yapmak istiyoruz"

"En iyi şekilde hazırlanacağız. EURO 2024'te en iyisini yapmak istiyoruz. Coşkulu, mutlu olacağız. Hepimiz hak ettik. Önümüzdeki günlerde Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız."

"Abdülkerim harika bir performans sergiledi"

"Abdülkerim'in harika bir performans sergilediğini söyleyebiliriz, geçmişinde de bu seviyede iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Mükemmel olması için gol gerekliydi ama o bugün eksik kaldı."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    aferin hocam defansi komple degistirdin,arabistana gitmis merihi oynatmak hata idi,caglar sanki takimi kucumsuyordu,
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim kötü huyumuz şimdi göklere çıkarırız , bir iki yenilgide yerin dibine girer . Milli takımı tebrik ediyorum ancak bu oyunla , defansla işimiz zor daha iyi olmalıyız . Eksikler gözardı edilmemeli .
    Cevapla
  • YRP 6 ay önce Şikayet Et
    Hakan sahada isteksiz ve zayıf bir oyun oynadı ve oyundan alınınca takım gol makinesine döndü. Hocayı ve futbolcuları kutlamak lazım oyunda istek vardı hareket vardı takım oyunu eksikliği hala sürüyor eger takım oyunu gerçekleşse bu takım büyük kupaları rahat alır .takım oyunu kanatlardan orta geliyor forvet oyuncusu top kanatlardan gelmeden kale önüne koşup gelecek ortayı beklemiyor
    Cevapla
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Her zaman soylemisimdir bize ne alman ne ingiliz anlar bize anlayacak italyanlardir yasam tarzimiz karekterimiz bir birine cok benziyor
    Cevapla
  • Kayseri 6 ay önce Şikayet Et
    Biz duymuyoruz sen türkiyenin deyil gs tff nin hamitin büyükeksinin teknikdrektörüsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle