Uğurcan Çakır: Milletimize armağan olsun!

A Milli Takım'ın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, "Hocanın dediklerini uygulamaya çalıştık ve kazandık. Herkese çok teşekkür ederim. Ülkemize ve milletimize armağan olsun." dedi.

Uğurcan Çakır: Milletimize armağan olsun!
Uğurcan Çakır: Milletimize armağan olsun!
GİRİŞ 16.10.2023 00:13 GÜNCELLEME 16.10.2023 00:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Letonya'yı 4-0 yenen A Milli Futbol Takımı, Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılmayı garantiledi.

Maçta yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır'ın açıklamaları şu şekilde:

"Ülkemize ve milletimize armağan olsun"

"İçeride horon var, her şey var. Hırvatistan maçı bize çok büyük özgüven sağladı. Hocanın dediklerini uygulamaya çalıştık ve kazandık. Herkese çok teşekkür ederim. Ülkemize ve milletimize armağan olsun."

"Burası çok onurlu bir yer"

"Sezona istediğim gibi başlayamadım ama ekstra çalışmalarla toparladım. Burası çok onurlu bir yer. Oynamak veya oynamamak önemli değil. Oynayan zaten ülkesine yardım etmek istiyor. Takımıma yardım ettiysem ne mutlu. Ülkemize armağan olsun."

"Hocanın gelişi havayı yukarı çekti"

"Vincenzo Montella istediklerini kısa sürede bize aktardı. Video analiz yaptık ve biraz da sahada çalıştık. Hocanın gelişi havayı yukarı çekti. Arkadaşlarım da dediklerini iyi şekilde uyguladı."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Tsli 6 ay önce Şikayet Et
    Yav arkadaşım avantaj olarak senin ellerin var diğer oyunculara göre 6 pas içindeki topları bari yumrukla zıplamaktan acizsiniz ha sadece uğurcan değil mertte aynı altaysa aynı hiçbiri güven vermiyor
    Cevapla
  • fatih 6 ay önce Şikayet Et
    Uğurcan, Kale sahası içinde, çok kararsız ve de başarısız. Kale sahası içinde yetersiz kalıyor, nerede ise bütün topları rakip oyuncular alıyor
    Cevapla