Barış Alper Yılmaz'dan Mbappe ve Ronaldo açıklaması!

A Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ile oynayacağı maç öncesi mikrofonların karşısına geçen Barış Alper Yılmaz, "Mbappe'ye benzetilmek çok güzel ama Cristiano Ronaldo'yu çok beğeniyorum." diye konuştu.

Barış Alper Yılmaz'dan Mbappe ve Ronaldo açıklaması!
Barış Alper Yılmaz'dan Mbappe ve Ronaldo açıklaması!
GİRİŞ 14.10.2023 17:53 GÜNCELLEME 14.10.2023 17:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile Konya’da karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı’nda Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hırvatistan maçının zor bir maç olduğunu ifade eden Barış Alper Yılmaz, “Önemli olan yenmekti. Evet ben gol attım ama ondan öncesi sonuç olarak yenebilmek. Takım arkadaşlarımın verdiği reaksiyon çok önemliydi. Mevki olarak nerede oynadığım çok önemli değil açıkçası. Hocam bana nerede şans veriyorsa elimden geldiğince takımıma faydalı olmak istiyorum” dedi.

"Lider olarak devam etmek istiyoruz"

Yarınki Letonya maçını yenmek istediklerini aktaran Yılmaz, “Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. Tabii ki hedeflerim var. Önceliğim milli takımla yarınki maça odaklıyız. İnşallah yeneriz. Bizim kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu jenerasyon gerçekten çok yetenekli bir jenerasyon. Sadece milletimiz bize güvensin. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız” diye konuştu.

"Ronaldo'yu çok beğeniyorum"

Başarılı futbolcu Mbappe ile ilgili sorulan bir soruya ise "Mbappe'ye benzetilmek çok güzel ama Cristiano Ronaldo'yu çok beğeniyorum ve onu izlemeyi seviyorum." şeklinde cevap verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Yahya ateş 6 ay önce Şikayet Et
    Evet harika bir yeteneksin eminim çok daha üstüne koyacaksın harika bir oyun oldu Letonya maçında çok doğru futbol oynattı hocamız hepinizi takdir ediyorum inanırsanız Avrupa şampiyonu olmamizi mümkün görüyordum çünkü çok yetenekli ve istekli bir ekip izledim ekip olarak kaldığınız müddetçe harika işler başaracaksınız sevgiler gönderiyorum her birinize
    Cevapla
  • musa yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Anlamadığım illa eleştireceğiz. Bugün bu çocuk maça çıkacak ve önemli bir maça ona Moral verecek yerde onu bitiriyorsunuz ya. Ayıp yaa
    Cevapla
  • Baba 6 ay önce Şikayet Et
    Bir çöp tenekesi bücür real Madritte kadroya gıremedi yakında kovulacak oda kendını Ronaldo Messi sanıyordu
    Cevapla
  • Ayşe 6 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten çok iğrenç yorumlar bunlar nasıl saçmalık giden ben Ronaldoyum messiyim mi dedi. Ayrıca günün birinde onlardan daha iyi futbolcular olabilir her jenerasyonun iyi topçueu olur eskiden Ronaldo, Ronaldinho, Maradona yok muydu sonra Messi Ronaldo oldu şimdi farklı isimler vs. Neden onları bir ilahmıl gibi düşünüp milleti yargılıyorsunuz
    Cevapla
  • Norm 6 ay önce Şikayet Et
    Yaw yorumlar ne kadar kötü biraz destek olun türk futbolu sizin yüzünüzden gelişmiyor
    Cevapla
  • Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Bunlara kim bu gazı veriyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle