Barış Alper Yılmaz'dan Montella övgüsü

Barış Alper Yılmaz, galibiyet golünü kaydettiği Hırvatistan maçı sonrasında; "Çok iyi mücadele ettik. Hocanın çok güzel bir enerjisi var. Onu da bize yansıttı. Golü de onunla hep birlikte kutlamak istedim." dedi.

Barış Alper Yılmaz'dan Montella övgüsü
Barış Alper Yılmaz'dan Montella övgüsü
GİRİŞ 13.10.2023 01:25 GÜNCELLEME 13.10.2023 02:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Euro 2024 Elemeleri D Grubu 7. maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan'ı deplasmanda Barış Alper Yılmaz'ın golüyle 1-0 yendi. Ay yıldızlılar maç fazlasıyla 13 puanla ilk sıraya çıktı.

Maçın ardından milli oyuncular Barış Alper Yılmaz açıklamalarda bulundu. 

Barış Alper Yılmaz: "Milletimize armağan olsun"

Barış Alper Yılmaz maç sonunda; "Yeni hocamızla çok iyi başladık. Galibiyet milletimize armağan olsun. Çok iyi mücadele ettik. Hocanın çok güzel bir enerjisi var. Onu da bize yansıttı. Golü de onunla kutlamak istedim. " dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu genc milliler ortaliga supurdu insallah hermacta bu performansi bekliyoruz montellanin verdigi enerjiyle daha guzel gunler bizi bekliyor
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    başarılı olmuş bir milli takım seviniyoruz milletçe oynanan futbol mükemmel yine de mutsuz olan hasta ruhlar hiç bir zaman mutlu olmayacaklar
    Cevapla
  • İstanbul 6 ay önce Şikayet Et
    Şenol Güneş i Kuntzu gönderdiniz oynamadıniz Başta Hakan efendi olarak şimdi oynayın bari ćok sevdiyseniz
    Cevapla
  • hakın 6 ay önce Şikayet Et
    oyuncuların hocayı sevmeleri çok önemli. hocanında herkese pozitif duruşu var. en önemlisi de zaten bu. teknik taktik her neyse sonraki işler.
    Cevapla
  • Aydin öztürk 6 ay önce Şikayet Et
    Uzun yıllardır böyle mücadele eden bir takım görmedim maşallah hepsinin ayağına sağlık..böyle mücadele edin yenilin kimse size bir şey demez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle