İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti!

A Milli Takımımızda İsmail Yüksek, Hırvatistan karşısında gösterdiği etkili performansla galibiyetin mimarlarında oldu.

İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti!
İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti!
GİRİŞ 12.10.2023 23:57 GÜNCELLEME 13.10.2023 10:36
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Elemeleri'nde Hırvatistan'ı deplasmanda 1-0'la geçtiği mücadelede İsmail Yüksek'in performansı dikkat çekti.

Maça ilk 11'de başlayan ve 86 dakika sahada kalan İsmail Yüksek, zeminde basmadık yer bırakmadı. 24 yaşındaki futbolcu, güzel oyununu istatistiklere de yansıttı.

EURO 2024 ELEMELERİ'NDE 2 ALANDA REKOR KIRDI

Real Madrid, Manchester City gibi takımlarda top koşturan futbolculardan kurulu Hırvatistan orta sahasına büyük üstünlük kuran İsmail Yüksek, maçı 8 top kapmayla tamamladı ve EURO 2024 Elemeleri'nde bu sayıya ulaşan ilk futbolcu oldu.

Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsüne maç boyunca zor anlar yaşatan İsmail Yüksek, yine EURO 2024 Elemeleri'nde bir maçta 15+ ikili mücadele, 10+ sahipsiz top kazanan ilk futbolcu oldu.

İSMAİL YÜKSEK, HIRVATİSTAN'I TEK BAŞINA GEÇTİ

Tek başına Hırvatistan Milli Takımı'nın tamamından (7) daha fazla top kapan İsmail Yüksek (8), Modric-Brozovic-Kovacic üçlüsünün tamamından (13) daha fazla ikili mücadele kazandı (16).



"Bu sevinç anlatılmaz yaşanır"

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Yüksek, "Bu sevinç anlatılmaz yaşanır. Biz bu maçı hafta başından beri maçı kazanacağımıza inanmıştık. Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum." dedi. 

"Yiğidi öldür hakkını yeme"

Yeni teknik direktör Montella'ya da değinen başarılı futbolcu, "Montella hafta başından beri kazanmak için her şeyi yaptı. Bize güven verdi, yiğidi öldür hakkını yeme. Onların da çok emeği var. Tüm ülkemize armağan olsun." şeklinde konuştu. 



Nihat Kahveci'den övgü dolu sözler!

Mücadelenin ardından karşılaşmayı yorumlayan eski milli futbolcu Nihat Kahveci, İsmail Yüksek'i performansından ötürü tebrik ederken, "Modric, Kovacic, Brozovic... Son 15 yıla bak üçü oynuyor. İsmail üçünü sahada yedi, ısırdı onları" şeklinde bir yorumda bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 75
  • Ziyaretçi 6 ay önce Şikayet Et
    Hepsini gururla izledik
    Cevapla
  • İsmail 6 ay önce Şikayet Et
    Aklınızı başınıza alın Bu Takım MİLLİ Takımdır, mağlubiyette de -galibiyette de komple tüm bireyleriyle anılmalı öyle isimler vererek ayrıştıranlara soruyorum sizin kanlarınız KIRMIZI akmıyor mu.....
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    bir kişiyle başarı gelmez isrerse 15 kişilik oynasın takım olarak hepsi harikaydı her kez elinden geleni yaptı ve birlikte bu sevinci yaşadık teşekkür ederiz elinize sağlık
    Cevapla
  • Bayırbucak 6 ay önce Şikayet Et
    Bir sene sonra valenciada oynar sonra milli maça gelir eleştirirsiniz
    Cevapla
  • Afk 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle bir kaç maç oynarsa go real madrid
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle