Nicolo Zaniolo'dan itiraf: Bunu asla kabul etmezdim

İtalya Milli Takımı oyuncularından Nicolo Zaniolo basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. yıldız futbolcu Roma dönemiyle ilgili itirafta bulundu.

Nicolo Zaniolo'dan itiraf: Bunu asla kabul etmezdim
Nicolo Zaniolo'dan itiraf: Bunu asla kabul etmezdim
GİRİŞ 12.10.2023 18:34 GÜNCELLEME 12.10.2023 18:34

Aston Villa'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo, Euro 2024 elemeleri öncesi İtalya Milli Takımı kampında açıklamalarda bulundu.

"Zor maçlar farklıdır"

Malta ile oynanacak maç öncesi basınla bir araya gelen Zaniolo, "Zor maçlara hazırlanmak daha kolaydır. Daha zayıf bir takıma karşı oynadığınızda biraz daha az konsantrasyona sahip oluyorsunuz. Zor maçlar farklıdır. Bu maçları oynamayı seviyorum." dedi.

"Burada kendimi çok iyi hissediyorum"

Sezon başında Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralık olarak katılan Zaniolo, "İtalya'da, İngiltere'ye göre medya ve taraftar baskısı daha fazla. İngiltere'de arkadaşlarımla yürüyebiliyorum. İtalya'da bu durum biraz yorucu oluyor. Burada kendimi çok iyi hissediyorum. İklime de alıştım; yağmurla uyanıyorsunuz, saat üçte hava güneşli, iki saat sonra tekrar yağmur yağıyor." ifadelerini kullandı.

"Bunu asla kabul etmezdim"

"Roma'da Totti'nin 10 numaralı forması sana teklif edildi mi?" sorusunu yanıtlayan yıldız oyuncu, "Bunu asla kabul etmezdim. Üzerinizde gereksiz baskı yaratır. Hepimiz o formanın kime ait olduğunu biliyoruz ve ben onu almayı hiç düşünmedim." şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.