Icardi'nin gözü bu kararda! Yıllar sonra kapıyı araladı

Galatasaray formasıyla sezona çok formda başlayan Mauro Icardi'nin gösterdiği performans sonrası yeniden Arjantin Milli Takımı'na göz kırptığı ileri sürülüyor.

Icardi'nin gözü bu kararda! Yıllar sonra kapıyı araladı
Icardi'nin gözü bu kararda! Yıllar sonra kapıyı araladı
GİRİŞ 10.10.2023 00:37 GÜNCELLEME 10.10.2023 00:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile geçen sezon fantastik bir sezon geçiren ve yaz transfer döneminde ciddi teklifler almasına karşın sarı-kırmızılı takımda kalmaya karar veren Icardi, sezona fırtına gibi başladı. 

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ardından Süper Lig'de Antalyaspor ağlarını havalandıran Mauro Icardi'nin performansı büyük yankı uyandırdı. Deneyimli golcünün uzun süredir devam eden istikrarlı performansı sonrası Arjantin Milli Takımı'na yeniden davet alabileceği konuşuluyor.

EN SON 2018'DE DAVET ALDI

Lionel Messi ile yaşadığı kişisel problemler nedeniyle Arjantin Milli Takımı'ndan uzak kaldığı iddia edilen Mauro Icardi, milli formayı son olarak Meksika ile 21 Kasım 2018'de oynanan hazırlık maçında giymişti.



"INTER'DEKİ SEVİYEYE DÖNÜYOR"

Son dönemde giderek artan performansı ile dünya basınında da manşetleri süsleyen yıldız golcü, son olarak Tntsports'un haberine konu oldu.

Haberde, "Icardi, milli takım kapısını aralıyor. Scaloni için Lautaro, Alvarez, Gonzalez, Messi gibi oyuncular var. Ama Icardi 40 maçta 35 gol 10 asist yaptı. İsmini hatırlatmaya değer işleri var. Şaşırtıcı gol oranına sahip. Inter'deki seviyeye dönüyor. Olağanüstü özelliklere sahip. Bazı sebeplerden dolayı çağırmak kolay olmasa da fırsat arayışını gösteriyor." ifadelerine yer verildi.

Mauro Icardi, 2023-2024 sezonunda Galatasaray formasıyla 14 maça çıktı. Arjantinli yıldız, bu karşılaşmalarda 12 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar kötü niyetli yorumcu var şu haberlerde ya arkadaş sürekli eleştirmek hakaret etmek zorunda mısınız?! Müslümanlık bu değil size soyliyim!
    Cevapla
  • Kamil 6 ay önce Şikayet Et
    Cokmu önemli bu günde icardi
    Cevapla
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Penaltıcı ::)
    Cevapla
  • Galatasaray 6 ay önce Şikayet Et
    Doğru fenere de penaltıdan attı sevimli kuş
    Cevapla