Montella'dan sürpriz davet! 5 yıl aradan sonra Milli Takım'da

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, aday kadroda sürpriz isimlere yer verdi. Adana Demirspor'un orta saha oyuncusu Emre Akbaba 5 yıllık aranın ardından kadroya davet edildi.

Montella'dan sürpriz davet! 5 yıl aradan sonra Milli Takım'da
Montella'dan sürpriz davet! 5 yıl aradan sonra Milli Takım'da
GİRİŞ 06.10.2023 20:08 GÜNCELLEME 06.10.2023 23:10
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, EURO2024 Elemeleri D Grubu’nda 12 Ekim Perşembe günü deplasmanda Hırvatistan ile karşılaşacak. Milliler daha sonra ise 15 Ekim’de Konya’da Letonya’yı konuk edecek. 

İki oyuncu ilk kez çağırıldı

Ay-yıldızlılarda teknik direktör Montella, Ertaç Özbir ve Kenan Yıldız’ı ilk kez A Milli Takım'a çağırdı.

Üç futbolcu yeniden döndü

İtalyan teknik adam bu isimlerin yanı sıra Rıdvan Yılmaz, Kaan Ayhan, Berkan Kutlu ve Emre Akbaba gibi isimleri de yeniden A Milli Takım kadrosuna dahil etti. 

Emre Akbaba beş yıl aradan sonra Milli Takım'da

Bu isimlerden Rıdvan Yılmaz, Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu 2022, Emre Akbaba ise 2018 yılının ardından milli takım kadrosuna çağrıldı.

Altı oyuncu kadroya dahil edilmedi

Öte yandan teknik direktör Vincenzo Montella’nın oyuncu havuzunda bulunan 6 isim ise Hırvatistan ve Letonya maçlarının kadrosuna sakatlıkları nedeniyle dahil edilemedi. 

Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Kazımcan Karataş, Cengiz Ünder, Arda Güler ve Enes Ünal, iki maçın aday kadrosunda sakatlıkları nedeniyle yer bulamadı.
 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 55
  • Murat Demirel 6 ay önce Şikayet Et
    Aytaç Kara cagrilmasi lazımdi bu sene çok formda anlamış değilim Berkan Rıdvan gibi adamları alana kadar Aytaç en iyisi bu sene
    Cevapla
  • Tarsuslu Cumali 6 ay önce Şikayet Et
    Ligi tanıyan hoca madem fatih Terim'i çağırmaya gücünüz yetmedi tff ,montella yinede iyi hoca adamın işine karismasinlar başarılı olur montella hayır olsun inşallah
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Doğru güzel haber
    Cevapla
  • Metin Filiz 6 ay önce Şikayet Et
    Hamdioviç diye bir topçu var.onu alın.
    Cevapla
  • Kemo Kartal 6 ay önce Şikayet Et
    Can Uzun'u bir an evvel Milli Takımda oynatmak gerekiyor, değilse Almanlar kapacak elimizden. Her gün Can Uzun'u (17 yaş) konuşuyor Almanya.
    Cevapla
  • yener ü. 6 ay önce Şikayet Et
    Almanya'da daha çok değer görür...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle