İki isimden yeşil ışık! İşte Montella'nın Türk yardımcıları

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcılığı için düşünülen isimler ortaya çıktı.

GİRİŞ 02.10.2023 10:18 GÜNCELLEME 02.10.2023 10:38
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayılmasının ardından takımın başına Vincenzo Montella’yı getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcılarının Türk olmasına karar verdi. En az iki ismi Montella'nın yanında görevlendirmek isteyen TFF yönetiminin düşündüğü adaylar belli oldu.

Görüşme gerçekleştirildi!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan Burak Yılmaz ve Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ile bu konuda bir görüşme gerçekleştirildi.

İki hocanın da milli göreve sıcak baktığı ve yeşil ışık yaktığı öğrenildi. Nuri Şahin'in, aynı zamanda Antalya'daki görevine de devam edebileceği bildirildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Tanjucolak 6 ay önce Şikayet Et
    Harika Tanju colak
    Cevapla
  • Ali karaman 6 ay önce Şikayet Et
    Mesut ozil alex olsa guzel olurdu
    Cevapla
  • Zeki Topçuoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    TAM İSABET, Milli oyunculara sahada sahtekârlık nasıl yapılır, rakip oyuncu nasıl attırılır, nasıl meslektaşların alınterleri çalınır, "puan al da nasıl alırsan al" nasıl meşru olur, bu dersleri Türkiye'de BURAK'TAN DAHA IYI VERECEK HOCA henüz doğmadı! Eğer haber doğruysa bu emek hırsızını ögretici olarak Milli takima seçenlere YUHHHH OLSUN...
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    Montella kendisi seçse daha mantıklı olur bence
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    bu ne sacma bir iş ya. hic mi boşta adam yok. burak nedir ya, küstah, terbiyesiz, saygisiz bu mu milli takima fayda saglayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle