Kuntz, Milli Takım kadrosunu Hamit Altıntop'a danışıyor muydu?

A Milli Takım'dan ayrılan Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 30.09.2023 13:17 GÜNCELLEME 30.09.2023 14:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ertem Şener'in Youtube kanalına konuk olan Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak, TFF'nin kendisine Vincenzo Montella ile devam etmesini ama kendisinin kabul etmediğini açıkladı.

Kırgınlığı olmadığını aktaran Kenan Koçak, "Futbol bu. Burası milli takım ve onun için her yerde görevimizi yapacağız. TFF benim kalmamı istedi. Doğru bir projede artık teknik direktörlük yapmak istiyorum. Çalışmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER İÇİN İTİRAF

Geçen sezon Fenerbahçe'de oynayan Arda Güler'i şiddetle Stefan Kuntz'a tavsiye ettiğini belirten Kenan Koçak, "Arda az oynuyordu. Jesus ile sorunları vardı. İstikrar olmadığı için tavsiyelerde bulunduk. Stefan Kuntz da sonunda kendisini kadroya çağırdı. Alınmasını şiddetle rica ettim. Jesus'a bile laf söylemiş adamım. Arda için fiziksel yetersizliklerden bahsetti. Ben de dedim ki 'oynat ki gelişsin'. Biz Güreş federasyonu muyuz?" sözlerini Portekizli hocaya söylediğini açıkladı.

KUNTZ VE HAMİT ALTINTOP SÖZLERİ

Stefan Kuntz'un Hamit Altıntop'a danıştığı üzerine çıkan iddialara da cevap veren Kenan Koçak, "Kuntz iletişimi yüksek biri ve herkesin fikrine başvuran biri ve son kararı kendisi verirdi. Hamit Altıntop da Real Madrid ve Bayern Münih gibi kulüplerde oynamış. Böyle birinin fikrine başvurmamak da ayıp olurdu." dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • son mohikan 7 ay önce Şikayet Et
    zaman jesusu haklı çıkardı, at gözlüğünü bırakın.
    Cevapla
  • Levrock 7 ay önce Şikayet Et
    Jesus u hakli cikartmis diyor 18 yasinda bir cocuk hakkinda. Bak, sen eger bir gün, Arda Güler ile gurur duyuyorum, ben biliyordum dersen, Arda Gülere sempati duyarsan..... devamini dedim ama yazmadim, sen anladin ama..
    Cevapla
  • sedat 7 ay önce Şikayet Et
    Galataysayda ne yaptı ki milli takıma koydunuz .bir maç doğru düzgün oynamadı.
    Cevapla
  • Karadeniz 52 7 ay önce Şikayet Et
    Hamit. Milli takimi. Burak. Bjk yi yakiyor. Iyi niyet olabilir ama. Malesef. Yogurda herkes maya calamaz. Arda. Konusu. Jesus. Hayliydi. Realde. Antremana bile dayanamadi
    Cevapla
  • Rüstem Erol 7 ay önce Şikayet Et
    Kuntz'un çağırdığı oyuncular, çıkardığı 11 den dolayı her zaman şunu söyledim! Çağrılan oyuncular ile 11 Hamit belirliyor.
    Cevapla
  • Ali70100 7 ay önce Şikayet Et
    Hamit TFF'den git. Türk futboluna yazık ediyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle