Rıza Çalımbay'dan Montella tepkisi!

Teknik direktör Rıza Çalımbay, A Milli Takım teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Montella'ya tepki gösterdi.

Rıza Çalımbay'dan Montella tepkisi!
Rıza Çalımbay'dan Montella tepkisi!
GİRİŞ 29.09.2023 21:05 GÜNCELLEME 29.09.2023 21:05
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörlük görevine Stefan Kuntz yerine Vincenzo Montella getirildi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, İtalyan çalıştırıcının milli takımın başına getirilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Radyospor'a konuşan Çalımbay, "Montella'nın Milli Takım başarısı var mı? Yok. Tabi ki yabancı hocalarla anlaşabilirsin. Ancak bana göre milli takımı yerli teknik adam çalıştırmalı. Dünyada milli takımları yerli teknik adamlar çalıştırıyor. Ülkemizde, mesela yabancı futbolcuyla konuşurken, tercüman falan tutmak zorunda kalıyoruz. Bire bir iletişim önemli" ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 40
  • Gazi 7 ay önce Şikayet Et
    Tff Başkanını kutluyorum. Birçok doğruyu fırsatı vizyonu bilgiyi birleştirip en olumlu tercihi yaptı. Üçüncü lig futbol mantalitesinden , turşusu çıkmış eskiye geriye dönüp dönüp başa getirilen direktörlerden milli takıma yüksek vizyon ve umutlara teslim etmiştir. Türk direktorlere çokşey öğrenecekleri fırsat da sunulmuştur tabi bilene.
    Cevapla
  • Tuncer Akkaya 28 7 ay önce Şikayet Et
    Yerli veya yabancı hoca Türk milli takımı çalıştırılır veya çalıştırmaz bunun tartışmasını yapana kadar yerli futbolcu yetiştirmek gerekli süper lig maçlarına bakıyorum da hangi takım olursa olsun yerli futbolcu bir elin parmaklarını geçmez bunun en güzel örneklerinden Ermenistan dünyanın en iyi ikinci takımına kafa tutuyor bizde berabere kaldık diye seviniyoruz Hırvatistan'a bakın yete
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Yerli hocalarımız, milli takım söz konusu olduğunda yerli hoca olması gerektiğini söylüyorlar.. Haklılar da.. Ama bir de kendilerine baksınlar. Çalıştırdıkları takımlarda yabancı oyuncu kontenjanının tamamını doldurmakta da pek mahirler..
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    paramız çok 3 ay sonra gönderilir yüklücede tazminatı ödenir.
    Cevapla
  • ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    haklısın rıza hocam memlekette adam kalmamış gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle