Stefan Kuntz'un yeni adresi herkesi şaşırtacak!

Alman basını, Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevine son verilen Stefan Kuntz'un, Almanya Kadın Milli Futbol Takımı'nın başına geçebileceği öne sürdü.

GİRİŞ 28.09.2023 11:35 GÜNCELLEME 28.09.2023 11:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı'ndaki görevine son verilen Stefan Kuntz'un yeni durağı belli oluyor. Bild'de yer alan habere göre; Almanya Futbol Federasyonu, Kadın Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğüne Stefan Kuntz'u getirebilir.

ALMAN KADIN MİLLİ FUTBOL TAKIMINA GİDEBİLİR

Federasyonun, Alman çalıştırıcıyı sağlık durumu iyi olmayan ve performansı tartışılan Martina Voss-Tecklenburg'un yerine düşündüğü aktarıldı. Mevcut teknik direktör Martina'nın ise sportif direktör olarak göreve devam edebileceği öne sürüldü.

GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Haberde Kuntz'un daha önce Almanya U21 takımını çalıştırdığı ve federasyonla ilişkisinin çok iyi olduğu kaydedildi. Kadın Milli Takımı için görüşmelerin sürdüğü ve kısa süre içinde sonuca bağlanacağı ifade edildi.

STEFAN KUNTZ'UN İSTATİSTİKLERİ

Stefan Kuntz, A Milli Futbol Takımı'yla toplam 20 maça çıktı. 60 yaşındaki teknik adam 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak maç başına 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • hamit istifa 7 ay önce Şikayet Et
    ermenistana karsi sahada savasmak yerine kiz gibi futbol oynatti
    Cevapla
  • hamit istifa 7 ay önce Şikayet Et
    hamit de gitsin almanyaya
    Cevapla
  • Türk 7 ay önce Şikayet Et
    Tam layığını bulmuş..
    Cevapla
  • ertürk 7 ay önce Şikayet Et
    teknik olarak iyi ama türk futbolu ligteki takım performansı futbolcuları tanıyana kadar uzun zaman geçiyor genel olarak yerlinin haricindeki antrönörlerin durumu bu,alman futbol federasyonu değerini biliyor
    Cevapla
  • Son Kral 7 ay önce Şikayet Et
    Demek ki neymiş adamın değeri buymuş. Biz kömürü altın zannetmişiz. Bu da TFF vizyonunu gösterir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle