Yılmaz Vural: Türk antrenör olarak utanıyorum

Yılmaz Vural, Vincenzo Montella'nın Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın başına getirilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 26.09.2023 11:49 GÜNCELLEME 26.09.2023 12:04
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Haftanın maçları kadar Türkiye A Milli Futbol Takım'daki Vincenzo Montella dönemi de konulardan biriydi. Yılmaz Vural, Montella tercihiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Vural, "Türkiye'de binden fazla teknik direktör var. Bunlardan bir tane milli takımı çalıştıracak birini bulamıyorsunuz. O zaman TFF'ye sormak lazım, bir tane Türk antrenör yetiştiremiyorsun? Türk antrenör olarak utanıyorum" dedi.

Türk bir hocanın milli takımın başına getirilmesi halinde çok tartışılacağını belirten Yılmaz Yılmaz Vural, "Biri destekliyor diğeri desteklemiyor. 'Getiririm yabancı biter' diye düşünüyorlarsa bilmiyorum. Bu konuda içim acıyor. Dünyanın en önemli akademisini, kurslarını bitirdim" ifadelerini kullandı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 80
  • Huseyin erbulan 7 ay önce Şikayet Et
    Yilmaz hacaya hak veriyorum,
    Cevapla
  • Emre yilmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Sayın cumhurbaşkanım sakaryadan selam olsun sana Allah aşkı için şu yazıyı görsen bizim ne istediğimizi bir sen bilirsin TFF yerin dibine batsın sen müdahale etsen getirsen başa yılmaz vural hocamızı
    Cevapla
  • Kartal pençesi 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim TFF orda kukla
    Cevapla
  • Kartal pençesi 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim TFF orda kukla
    Cevapla
  • Ömer 7 ay önce Şikayet Et
    Türk antrenör yok ki ehosuntavan yapmış amatör küme çalıştacak kapasıtesi bile olmayan artisler var
    Cevapla
  • Hasan 7 ay önce Şikayet Et
    Hocam nedeseniz haklisiniz futbolun basina böyle futboldan anlamayan biri gelirse böyle olur bunlar ancak takim taraftari olur
    Cevapla
  • Osman Uğur 7 ay önce Şikayet Et
    Hocam milli takımı çalıştıracak tek hoca bence sen olmalısın. Lisan biliyorsun, diploman üst düzey, yerli hocaların hiçbirinde yok, adamsın ama tek kusurun var düzenin adamı değilsin. Hamit seni istermi ona dişine göre adam lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle