Montella'nın sözleşmesindeki özel madde!

Kuntz sonrası A Milli Futbol Takımı'nda göreve gelen Vincenzo Montella'nın sözleşmesinde yer alan özel madde dikkat çekti.

GİRİŞ 26.09.2023 10:14 GÜNCELLEME 26.09.2023 10:14
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Stefan Kuntz ile vedalaşılmış ve yerine Vincenzo Montella getirilmişti. TFF yönetiminin, Vincenzo Montella'nın mukavelesine özel bir madde koyduğu iddia edildi.

A Milli Futbol Takımı 3 yıllığına Vincenzo Montella'ya emanet edilirken, İtalyan teknik adam için çarşamba günü imza töreni düzenlenecek.

TFF'DEN VINCENZO MONTELLA'NIN SÖZLEŞMESİNE ÖZEL MADDE

Vincenzo Montella'nın sözleşmesinde özel bir madde yer alıyor. Buna göre İtalyan teknik adamın görev yerinin Türkiye olduğu ve hocanın yurt dışına çıkışlarının izne tabi olduğu belirtildi.

MONTELLA İSTANBUL'DA EV ARAYIŞLARINA BAŞLADI

TFF yönetiminin, Vincenzo Montella'nın sürekli Türkiye'de kalmasını özellikle istediği ve 49 yaşındaki antrenörün İstanbul'dan ev arayışlarına derhal başladığı haber detayında yer aldı.

Son olarak Adana Demirspor'da görev alan Vincenzo Montella, Mavi Şimşekler ile 76 maçta 38 galibiyet, 21 yenilgi ve 17 beraberlik elde etmişti. İtalyan hoca, Adana temsilcisinde maç başına 1.72 puan ortalaması yakalamıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • Kul insan 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin Milli takımlarında kötü örnek oyuncular ve dahi kötü örnek görünüş yaşayış istemiyoruz. Lanet olası şeyler, haramlar, günahlar reklamı yapanlardan Allah cc hesap soracak. Bunun hesabını sorumlu yetkililer nasıl verecek yegane güç kuvvet sahibi Rabbimiz Allah'a cc. Nefesi bitince baka kalan insanoğlu seni para şöhret beğeniler kurtaramaz.
    Cevapla
  • memett 7 ay önce Şikayet Et
    TD. kim olursa olsun yerli yabancı fark etmez tff göndermek istediğinde T.Direktör tazminat davası açamaz maddesi koyulsun.sadece çalıştığı kadar para alsın.
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Montello ilk aday kadroya TFF başkanını ve hamiti alması lazım. Yabancı hayranları artık kafayı ya değiştirin ya da ülkeyi terk edin. ev olarak kapıcı dairelerine de bakın.
    Cevapla
  • Kutahyali 7 ay önce Şikayet Et
    Bizim mahallede kirası baya uygun daireler var gelsin bir baksın Montella
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    futbolcular öküz bu adam niye geldi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle