A Milli Futbol Takımı'nda Montella dönemi!

TFF, A Milli Takım'da teknik direktörlük görevine Vincenzo Montella'nın getirildiğini açıkladı.

A Milli Futbol Takımı'nda Montella dönemi!
A Milli Futbol Takımı'nda Montella dönemi!
GİRİŞ 21.09.2023 18:17 GÜNCELLEME 21.09.2023 19:23
Bu Habere 318 Yorum Yapılmış

TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Vincenzo Montella'nın getirildiğini açıkladı.

TFF'nin resmi twitter hesabından Montella'nın fotoğrafı paylaşıldı ve "Hoş geldin Vincenzo Montella" ifadeleri kullanıldı.

TFF, A Milli Takımımızın Teknik Direktörlüğü görevi için Vincenzo Montella ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

21. yabancı teknik direktör

A Milli Futbol Takımı’nı bugüne kadar 26’sı Türk, 20’si de yabancı olmak toplam 46 teknik direktör çalıştırdı. Stefan Kuntz’un yerine gelen Vincenzo Montella, milli takım tarihinin 21. yabancı teknik adamı oldu.

4. İtalyan çalıştırıcı olacak

A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, millileri çalıştıracak 4. İtalyan antrenör olacak. Ay-yıldızlılarda daha önce İtalyan teknik adamlar Sandro Puppo, Giovanni Varglien ve Leandro Remondini görev yaptı.

VINENZO MONTELLA KİMDİR?

49 yaşındaki İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella, kariyeri boyunca Roma, Cagliari, Fiorentina, Sampdoria, Milan, Sevilla ve Adana Demirspor'da görev yaptı. Kariyeri boyunca 431 maçta teknik direktörlük yapan Montella, bu maçlarda 194 galibiyet, 101 beraberlik ve 136 mağlubiyet alarak 1.58 puan ortalaması yakaladı.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 318
  • ercan 7 ay önce Şikayet Et
    Tek hatalı hamit altıntop yabancı hayranı sergen varken yazık ülkeme yazık
    Cevapla
  • İcardi 7 ay önce Şikayet Et
    Adı milli takım teknik direktörü yabancı. Bizim ülkemizde teknik direktör yokmu? Bu futbol cahili fedarasyonla milli takım başarılı olamaz. Lütfen istifa edip gidin daha fazla zarar vermeyin.
    Cevapla
  • TÜRKİYEM 7 ay önce Şikayet Et
    Hangi teknik ekiple 3 yıl devam edebildin? neden 2 değil de 3 yıllık sözleşme?
    Cevapla
  • Ivero 7 ay önce Şikayet Et
    Dağıtacak paranız çok.buda gider en yakın zamanda tonla para alıp gider bari Türk hocaya verinde o kazansın mesela yılmaz Vural.
    Cevapla
  • B.Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Hücum oyununu çok güzel oynatan bir teknik direktör avrupa futbolunun içinden gelmiş olması da avantaj umarım başarılı olur ben ille Türk teknik direktörden yana değilim kim başarı getirecekse o gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle