Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu!

A Milli Takım'da görevden alınan teknik direktör Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu. Alman hoca 1 yıllık maaşının yarısı olan 21.6 milyon lirayı cebine koyacak.

 Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu!
Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu!
GİRİŞ 21.09.2023 18:08 GÜNCELLEME 21.09.2023 18:08
Bu Habere 154 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi resmen sona erdi. 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Alman hocaya TFF'nin ödeyeceği tazminatta belli oldu. Kuntz'a 1 yıllık maaşının yarısı olan 21.6 milyon lira ödenecek.

EURO 2024'E GİDERSEK PRİM ALACAK

TFF, Stefan Kuntz'a 750 bin euro ödeme yapacak. Eğer A Milli Takım EURO 2024'e kalırsa Alman hoca, belirlenen prim miktarının 3'te 2'sini alacak.

1.95'LİK PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

A Milli Takım, Stefan Kuntz yönetiminde 20 maça çıktı. Ay-yıldızlılar, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 39 puan topladı. Bu dönemde Alman hoca yönetimindeki A Milli Takım, 1.95'lik puan ortalaması tutturdu.

KAYNAK: AJANSSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 154
  • Doğru Söyleyen 7 ay önce Şikayet Et
    Stefan Kuntz kukla , asıl Hamit Altıntop gönderilmeli ama hamiti kim getirdi. Biri bana japonya maçında oynayamayacak halde olan 2 GS lı as futbolcunun milli takımdan çıkarılıp hemen akabinde Samsun'a karşı direk oynayan futbolcuların durumunu izah ederse ben de ikna olurum milli takımın milli olduğuna.
    Cevapla
  • Kemal 7 ay önce Şikayet Et
    Dere geçerken at değiştirilmez demiş atalar. Kalan maçlarda da aynı hocayla devam edilmeliydi. Başarısız olunursa o zaman hocayı gönderirsin.
    Cevapla
  • ayhan 7 ay önce Şikayet Et
    kim getirdiyse o ödesin hamit almantop'tan kessinler sonra onuda göndersinler, hükümet devlet nerde bunları hiç mi kimse görmez ama garibanın yakasına yapışmayı bilirler yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Yalçın karakaya 7 ay önce Şikayet Et
    Bir bizim memlekette hocalara dünyanın parasını veriyor lar anlaşma yaptın oraya öyle bı şart köy ki mesajla başarısız olursan tazminat hakkın oluyor bunu yap adamlar dünyanın maaşını alıyor kovulduklarinda milyon tazminat oh ne güzel çalışma çabalama bizde üç kuruşa talim gerçekten Türkiye de futbola harcanan parayla ekonomimiz düzelir bence
    Cevapla
  • lazoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Canım memleketim ne kadar bonkörsün, İhtiyacı olan milletinden başka herkese.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle