Stefan Kuntz sonrası Milli Takım'da istifa!

A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılmasının ardından Alman teknik adamın yardımcısı Kenan Koçak da istifa etti.

Stefan Kuntz sonrası Milli Takım'da istifa!
Stefan Kuntz sonrası Milli Takım'da istifa!
GİRİŞ 21.09.2023 15:52 GÜNCELLEME 21.09.2023 16:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da Teknik Direktör Stefan Kuntz'un yardımcılığını yapan Kenan Koçak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda milli takımdan ayrıldığını duyurdu.

"Ayrılıklar da sevdaya dahildir" başlığıyla bir açıklama yayınlayan Koçak, "Türkiye A Milli Futbol Takımı'ndaki görevim bugün itibariyle sona erdi ama milli takıma bağlılığım, inancım hiç bitmeyecek. İki yıldır tüm çabalarımla Ay-Yıldızlı formanın başarısı için çalıştım." dedi.

Stefan Kuntz'un ayrılığının ardından kendisinden takımda kalmasının istendiğini söyleyen Kenan Koçak şunları kaydetti: "Bundesliga'da teknik direktör iken 150'den fazla maça çıkmışken ülkem için koşa koşa geldim. Projeye inandım, Türkiye için, Ay-Yıldızlı Bayrak için teknik direktörlüğü bir kenara bırakarak milli takımımıza katkım olsun istedim. Bu konuda asla pişman değilim. Milli takımım için 1 saniye bile görev almak çok değerli. Stefan Kuntz'un ayrılığından sonra benim kalmam istendi ama yeni ekibimizin önünü açmak adına bu kutsal görevi ikinci kez kabul edemedim."

Kenan Koçak sözlerini şöyle tamamladı: "Milli takımın Euro 2024 için iddiası devam ediyor, grupta ikinci sıradayız ve ben kesinlikle finallere katılacağımza inanıyorum. Yeni bir hikayede buluşmak üzere."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Ali70100 7 ay önce Şikayet Et
    Hamit gitmeli Yeter artık Güvenmiyoruz
    Cevapla
  • Taşovalı 7 ay önce Şikayet Et
    esas Hamit gitmeli ordan
    Cevapla
  • selim karakurt 7 ay önce Şikayet Et
    bence yazık oldu ................futbolcularda iş yoy
    Cevapla
  • Malatyalı 7 ay önce Şikayet Et
    Etmesi gerekti istifa etti, hepsi bu ne var yani?
    Cevapla
  • mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    münasip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle