Hakan Çalhanoğlu skandal Milli Takım iddasına cevap verdi!

Emre Mor'un milli takıma alınıp alınmamasıyla ilgili alakasının olmadığını belirten Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Hakan Çalhanoğlu skandal Milli Takım iddasına cevap verdi!
Hakan Çalhanoğlu skandal Milli Takım iddasına cevap verdi!
GİRİŞ 21.09.2023 12:55 GÜNCELLEME 21.09.2023 13:04
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Inter'de forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a çarpıcı açıklamalar yaptı. Çalhanoğlu, Emre Mor ve Stefan Kuntz'la ilgili konuştu.

"EMRE MOR KONUSUYLA BİR ALAKAM YOK"

Emre Mor'un milli takıma alınıp alınmamasıyla bir ilgisinin olmadığını kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Menajerini de tanımam, alakam yok" ifadelerini kullandı.

HAKAN ÇALHANOĞLU: "STEFAN KUNTZ BİR GENÇ MİLLİ TAKIM HOCASIYDI"

Stefan Kuntz'la hiçbir sorunu olmadığını belirten yıldız futbolcu, "Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?" dedi.

"BİR SİSTEMİMİZ OLMASI LAZIM"

2 sezondur Inter'de 6 numara oynadığını dile getiren Hakan Çalhanoğlu, "Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı." şeklinde konuştu.

"HOCA KONUSUNDA GÖRÜŞÜMÜ ALDILAR"

TFF yetkililerinin yeni teknik direktör konusunda görüşünü aldığını kaydeden Çalhanoğlu, "Milli takım futbolcularının 'Biz yerli hoca istiyoruz' diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda." sözlerini sarf etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 51
  • Davut 7 ay önce Şikayet Et
    Ermenistanı bile yenemeyen takımın kaptanı olarak bir özür dile. Boş boş konuşma! Top oynayın, mazeret üretmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hakan efendi milli takımda seninde bi numaranı göremedik aslında, normalde bi maç kurtanman lazım liderlik yapman lazım. İtalya iyi oynuyorsundur ama milli takım da göremedik
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    milli takımın en iyi futbolcusu ama sistem olmadığı için kötü gurunuyor sistem bilen biri gelmesi lazim
    Cevapla
  • Kalaycı 7 ay önce Şikayet Et
    Milli Takımda gördüğüm en beleş boş oyuncu Halan Çalhanoğlu, bana 1 tane Allahın kulu şu adamın maç kurtatırdığını gösteremez. Çıktığımız her maçı bunun yüzünden 10 kişi oynuyoruz, neyse Arda Güler iyileşince sanada kulübe yolu görünür inşallah.
    Cevapla
  • İsmail 7 ay önce Şikayet Et
    Evet sen italyanlardan daha çok biliyorsun
    Cevapla
  • CimBomBom 7 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum. Uyuz oluyorum ya, adam hiçbirşey yapmıyor. Yapmadığı gibi mücadelede etmiyor ama yorumcular ve haberciler göklerden yere ayak bastırmıyor herife... İfrit oluyorum arkadaş benmi körüm bunlarmı diyorum yıllardır. Hele şükür biri çıkıp benim gibi konuştu ya teşekkür ederim valla.
    Cevapla
  • dayı 7 ay önce Şikayet Et
    Futbol tarihimizde İngiltere spora 1 golümüz var onuda Hakan ÇALHANOĞLU attı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle