TFF'den sürpriz açıklama! Stefan Kuntz...

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı şeklindeki haberlerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama geldi.

GİRİŞ 18.09.2023 17:17 GÜNCELLEME 18.09.2023 18:13
Bu Habere 155 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkındaki ayrılık haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, "Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır." şeklinde bir açıklama yaptı.

TFF'den yapılan açıklamanın tamamı şöyle:

Bir süredir yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile ilgili haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi devam eden A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak üzere Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ne resmi olarak davet etmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 155
  • Almancı 7 ay önce Şikayet Et
    Yaptığı her işin en iyisini sergileyen almanın (Kuntz’da buna dahil) disiplini olsaydı Türkiye Almanya’yı her alanda geçerdi!
    Cevapla
  • nedim 7 ay önce Şikayet Et
    para bol,harcayın.Sıfır başarı karşılığı sadece hoca gönderilmesi olamaz.
    Cevapla
  • İsmail Yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    Aslında mesele Teknik Direktör değil. Türk futbolunun asıl sıkıntısı TFF yönetimi.
    Cevapla
  • 9.köyün delisi 7 ay önce Şikayet Et
    Anlaşılan o ki TFF yeni hocaya karar verememiş, ya da anlaşmak istedikleri hoca teklifi kabul etmemiş. Zira bu saatten sonra Kuntz ile yapılacak toplantının Milli Takımın geleceği açısından pozitif olamaz. Futbolcular hoca hakkında, Hoca futbolcular hakkında, büyükekşi hoca hakkında bunca şeyi söyledikten sonra bu kumaş dikiş tutmaz, zorlamayın.
    Cevapla
  • TFF Süper 7 ay önce Şikayet Et
    Ölmedi yaşıyor son dakika
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle