İtalyan gazeteci, A Milli Futbol Takımı'nın yeni hocasını duyurdu!

A Milli Takım'da üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası Alman Teknik adam Stefan Kuntz'un görevine son verilirken, Vincenzo Montella ile anlaştığı iddia edildi.

GİRİŞ 18.09.2023 10:21 GÜNCELLEME 18.09.2023 10:25
Bu Habere 270 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu uzun süredir koltuğu sallanan ve son olarak mağlup olduğumuz Japonya hazırlık maçı sonrası yaptığı açıklamalarla futbolcuları hedef alan teknik direktör Stefan Kuntz’un görevine son verdi.

DHA’nın geçtiği habere göre; A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görevden alındı. TFF Yönetimi, Alman hocayı arayarak görevine son verildiğini bildirdi.

SÜRPRİZ İSİM

Yaşanan bu ayrılığın ardından 2010'dan bu yana 6. hocası ile yolların ayrıldığı A Milli Takım'da yeni teknik direktör için arayışlar hızlanırken, Abdullah Avcı, Fatih Terim ve Sergen Yalçın gibi isimler konuşulmaya devam ederken, sürpriz bir iddia gündeme geldi.

İtalyan gazeteci Nicola Schira, TFF, A Milli Takım teknik direktörlüğü için geçen sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Vincenzo Montella ile anlaştığını duyurdu.

Adana Demirspor'u 2 sezon çalıştıran Vincenzo Montella, 76 maçta 38 galibiyet, 17 beraberlik ve 21 mağlubiyet alarak 1.72 puan ortalaması tutturmuştu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 270
  • Biri 7 ay önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin malzeme ortada. Ben hiçbir şeyin değişmesini beklemiyorum. Yetenek fakiri bir ülke haline geldik. Maalesef yetenekleri keşfedemiyoruz. Amatörde bile oynayamayacak oyuncular milli takımımızın iskeletini oluşturuyor. Buyursun gelsin montella efendi
    Cevapla
  • Özkan 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih terim gelmesin de kim gelirse gelsin
    Cevapla
  • Erkan 7 ay önce Şikayet Et
    Bence rıza Çalımbay gelsin
    Cevapla
  • Takim isi 7 ay önce Şikayet Et
    Sergen e guvenim sifir...terim de hava civa...goruntu sekil...icerik sistem yok...bu yuzden kimse de almiyor...var mi bi tane talibi .ha ne eder eder...ya gs a ya da milli takima yine kapagi atar...devesa birinci sinif bir sozkesmeyi de alir...
    Cevapla
  • İMPARATOR 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih Terim ol,Avrupada Türkiyede kupa bırakma,kalksın dümbüllünün biri sana kulp taksın...
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sergen yalçın gelsin neden yabancı teknik direktörlere para veriyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle