Stefan Kuntz'un alacağı tazminat belli oldu!

TFF'nin A Milli Takım ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan ancak yollarını ayırma kararını aldığı Stefan Kuntz'a ödeyeceği tazminat ücreti belli oldu.

GİRİŞ 18.09.2023 09:52 GÜNCELLEME 18.09.2023 14:30
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Milli Takım'ın EURO 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ile Eskişehir'de berabere kalınmasının ardından özel maçta Japonya'ya mağlup olması sonrası Alman teknik adam Stefan Kuntz'un görevine son verildi.

MAÇTAN SONRA ÖFKESİNİ GÖSTERDİ

EURO 2024 finalleri yolunda A Milli Takımımız'ın Ermenistan ile son anda 1-1 berabere kalması sonrası teknik direktör Stefan Kuntz, yoğun eleştirilere maruz kalmıştı.

Kuntz, Japonya'ya 4-2 kaybettiğimiz özel maçın ardından ise basın toplantısında oyuncularını eleştirerek, "Kulakları tıkamaktansa, gözleri açmak önemli. Oyuncular, yüzde 100'ünü verecek seviyeye gelmeli. Yüzde 100'lerini vermiyorsa, bu canımı acıtıyor. Sahanın ortasında cevap verilir, röportajlarda değil!" ifadelerini kullanmıştı.

TFF yönetimi Ekim ayındaki kritik maçlara kadar Stefan Kuntz'un takımın başında kalmasını düşünüyordu ancak son basın toplantısında oyuncularla ilgili yaptığı açıklamadan sonra takım ile hoca arasındaki bağın koptuğunu gördü ve ayrılık kararı aldı.

TAZMİNATI 1.2 MİLYON EURO

Bir yıl daha sözleşmesi bulunan 60 yaşındaki Alman teknik adam, TFF'den 1.2 milyon Euro tazminat alacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 186
  • Oldu olan 7 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına yeter Türk hoca getirin Aykut kocaman var kapi gibi
    Cevapla
  • Futbol seer 7 ay önce Şikayet Et
    Bu tazminati baskan vehamit altintop odemelidir
    Cevapla
  • Hızır ilyas HASTA 7 ay önce Şikayet Et
    Bence Türk futboluna Önce Jup Derwal çok yararlı oldu.İNŞALLAH Alman hocayı aramayiz.
    Cevapla
  • Camlica 7 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin maliyesi. Ülkenin. Spor bakani niye. Var. Mercedeste. Gezmek icinmi memet batirdi ortaligi hamitte dahil
    Cevapla
  • Yorumcu 7 ay önce Şikayet Et
    Valla Kuntz gider de Avci gelirse, daha beter oluruz. Avci benim gözümde antrenör degil. Milli takima genc ve hirsli bir antrenör lazim. Gerisi fasa fiso.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle