Milli Takım'da Kuntz için karar verildi! Futbolcular o ismi istiyor

A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi sona eriyor. Türkiye Futbol Federasyonu Alman hocadan boşalan göreve Fatih Terim'i getirmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 14.09.2023 13:58 GÜNCELLEME 14.09.2023 13:58
Bu Habere 620 Yorum Yapılmış

Milli ara bitti, dikkatler TFF'ye çevrildi. Başkan Mehmet Büyükekşi ve milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'un desteğiyle görevine devam eden Stefan Kuntz'un koltuğu sallanıyor.

Daha önce 5 kez A Milli Takım teknik direktörlüğü görevinde bulunan Fatih Terim, son olarak 2013-2017 yılları arasında 43 maçta görev yaptı ve 2.05 puan ortalaması yakaladı.

Japonya yenilgisi sonrası TFF yönetiminde hareketli saatler yaşandı. Büyükekşi ve Altıntop, EURO 2024 eleme grubu maçlarının bitimine kadar bekleme niyetinde olsa da birçok yönetici, Alman hocanın gönderilmesi yönünde görüş bildirdi.

Yeni teknik adamın kim olacağı üzerinde konuşmalar yapıldı.

FUTBOLCULAR DA TERİM’İ İSTİYOR

Daha önce 3 dönem A Milli Takım'ı çalıştıran Fatih Terim üzerinde fikir birliğine varıldığı öğrenildi.

Bazı milli futbolcularla da konuşulduğu ve onların da Terim'i istediği sızan bilgiler arasında. TFF yönetiminin Ankara'ya da konuyu bildirdiği ve Terim için onay aldığı iddia ediliyor. Önümüzdeki günlerde Stefan Kuntz ile yolların ayrılıp Terim'in göreve başlamasının çok yüksek bir ihtimal olduğu konuşuluyor.

“KUNTZ’A SAYGI DUYMUYORLAR”

A millilerin eski yıldızlarından Tümer Metin, Ay-Yıldızlı futbolcuların Stefan Kuntz'a saygı duymadığını söyledi.

Socrates'in YouTube kanalına değerlendirmelerde bulunan Metin, “Kamuoyunun çoğunluğunun kabul etmediği bir hocaya (Stefan Kuntz) soyunma odası da saygı duymaz. İlk gün de duymaz son gün de duymaz. Özellikle milli takım hocaları için o saygı son derece önemlidir. Bu saygıyı aktif oyuncu üzerinde soyunma odasında sağlayamıyorsan, bu seviyedeki oyuncunun birine saygı duyabilmesi çok kolay iş değil” dedi.

KAYNAK: SÖZCÜ
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 620
  • 3461 7 ay önce Şikayet Et
    Bir Trabzonlu olarak diyorum ki, Hamit de gönderin, T.direktör olarak Rıza Çalımbay'ı getirin. Takım seçmeden hangi takım olursa olsun Hak eden, formda olanları oynatın. Kendi takımında doğru dürüst oynamayım sırf 3 küçük takımın oyuncusu diye milli takımı İstanbul mezarlığı haline getirmeyin. Ayrıca kesinlikle pirim vermeyin, hangi alan olursa olsun başarı gelirse verin.
    Cevapla
  • mehmetyuksel 7 ay önce Şikayet Et
    Bence rıza calimbayda milli takımı hakediyor düsünülmesi gerekilen bir hoca istikrarli ve caliskan
    Cevapla
  • ugrkrhsn 7 ay önce Şikayet Et
    Sergen olsun fatih olacağına...
    Cevapla
  • Hakan 7 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkede terimden başka adam yokmu...milyon Euro alıp hava atan futbolcuların hiç mi suçu yok...onu istemem bunu isterim demek futbolcunun işi değil...zaten. /80 i cahil takımı
    Cevapla
  • Admin 7 ay önce Şikayet Et
    Fatih terim 3 tane hocanın alacağı paranın 5 katını alır ya Sergen yada Ersun yanal Sergen uzun soluklu çalışmayı sevmiyor tam mili takım hocası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle