9 ay görevde kaldı! Tecrübeli teknik direktörle yollar ayrıldı

Polonya Milli Takımı'nda 9 ay önce göreve getirilen Fernando Santos'un görevine son verildi.

9 ay görevde kaldı! Tecrübeli teknik direktörle yollar ayrıldı
9 ay görevde kaldı! Tecrübeli teknik direktörle yollar ayrıldı
GİRİŞ 13.09.2023 21:29 GÜNCELLEME 13.09.2023 21:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Polonya Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos'un görevine son verildi.

Federasyon tarafından 9 ay önce milli takımın başına getirilen 68 yaşındaki Santos, Avrupa Futbol Şampiyonası eleme grubunda alınan kötü sonuçların ardından görevinden alındı.

Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza, yaptığı açıklamada, "Milli takımımızla çalıştığı için teknik direktör Santos'a teşekkür ediyor ve bundan sonraki spor kariyerinde kendisine bol şans diliyorum" dedi.

E Grubu'nda çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Polonya; Arnavutluk, Çekya ve Moldova'nın ardından 6 puanla 4. sırada yer alıyor.

Portekiz ile 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazanan Santos, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda takımının çeyrek finalde Fas'a elenmesinin ardından görevinden ayrılmıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    altıntop yerine daha tecrübeli türkiyeyi daha büyük görebilen mehmet özdilek getirilse hocamız da hızlı ve çabuk oynamayı seven Okan buruk olsa daha başarılı oluruz
    Cevapla
  • Batuhan 7 ay önce Şikayet Et
    Bu bile bıraktı ama kuntz bu bırakmadı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bırak artık olmuyor
    Cevapla