UEFA'nın çıldırtan çifte standardı!

Erivan'da oynanan Ermenistan-Hırvatistan maçında yaşanan bayrak gösterisi UEFA'nın çifte standardını bir kez daha gözler önüne serdi.

GİRİŞ 12.09.2023 10:39 GÜNCELLEME 12.09.2023 10:40
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

UEFA EURO 2024 elemelerinde geçtiğimiz hafta oynanan Türkiye - Ermenistan maçında Azerbaycan bayraklarını stada sokmak isteyen Türk taraftarlar UEFA'nın koyduğu yasak nedeniyle güvenlik görevlileri tarafından engellendi. Azerbaycan ve Ermenistan'ın savaşta olmasından ötürü böyle bir önlem alan UEFA, aynı hassasiyeti Ermenistan ile Hırvatistan arasında oynanan maçta göstermedi.



ERMENİ PAÇAVRASINA UEFA YİNE KAYITSIZ KALDI!

Türkiye'nin de yer aldığı D Grubu maçında Ermenistan - Hırvatistan'ı konuk ederken, UEFA görevlileri stadyumda "Karabağ korsan rejimi" bayraklı drone uçurulmasına seyirci kaldı. Daha önce bir çok kez korsan ülke paçavrasının dalgalanmasına izin veren UEFA'nın uygulandığı çifte standart Azerbaycanlı ve Türk taraftarların büyük tepkisini çekti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Azerbaycan temsilcisi Karabağ ile Lüksemburg ekibi Dudelange'ın karşılaştığı maçı provoke eden Ermeni taraftarlar, yine drone yardımıyla Karabağ korsan rejiminin paçavrasını stadyum üzerinde gezdirmişti.

BAYRAKTA, KARABAĞ'I TEMSİL EDEN MOTİFLER VAR!

Bazı taraftarlar görüntülerdeki bayrağı Ermenistan bayrağına benzeterek durumu doğal karşılasa da gerçek böyle değil. Stadyumda uçurulan bayrakta Dağlık-Karabağ bölgesini temsil eden bir çizim yer alıyor.

Ermenistan bayrağı



Stadyumda uçurulan, Karabağ'ı temsil eden bayrak


Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 104
  • Metin 7 ay önce Şikayet Et
    Ne uçururlarsa uçursunlar iti kovan kimin kovduk oları, pasinyan artık ankarada yatıp kalkıyor
    Cevapla
  • Kompataro 7 ay önce Şikayet Et
    Çok taçıldırırsınız ya!
    Cevapla
  • Recep atila 7 ay önce Şikayet Et
    Biz hala ne ile uğraşıyoruz ya,kardeşim dahamı anlayamadınız,doğan öksüz kardeşim noktayı koymuş.türkün Türkmen başka dostu yoktur.yeter ama artık bu rezilliklerden uğraşmayalım.ben türküm bir tek dostum var oda türklerdir, saygılar
    Cevapla
  • Osman 7 ay önce Şikayet Et
    Türkün türkten başka dostu yok demek sonuna yalandan başka birşey degil. Asıl türkün türkden başka düşmanı yok…..
    Cevapla
  • Haso 7 ay önce Şikayet Et
    Sabir sabir sabir tasi bile patlar yok bilmiyoduk
    Cevapla
  • Doğan Öksüz 7 ay önce Şikayet Et
    Şaşırdınız mı? Türklerin Türk'ten başka dostu olmadığını, bu çifte standardın her alanda olduğunu biliyoruz zaten.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle