Milli Takım'da sıcak saatler! Tecrübeli teknik adam Riva'ya gitti

Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı'nın Riva'ya gitmesinin ardından Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı iddia edilmişti. Abdullah Avcı'nın bir hakem seminerinde konuşmacı olarak Riva'ya gittiği belirtildi.

Milli Takım'da sıcak saatler! Tecrübeli teknik adam Riva'ya gitti
Milli Takım'da sıcak saatler! Tecrübeli teknik adam Riva'ya gitti
GİRİŞ 09.09.2023 19:42 GÜNCELLEME 09.09.2023 20:36
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı dün konuk ettiği Ermenistan ile 1-1 berabere kalmasının ardından Stefan Kuntz için istifa sesleri yükselmeye başlamıştı.

Abdullah Avcı, Riva'ya gitti

beIN SPORTS'un haberine göre Abdullah Avcı'nın Riva'ya gitmesi, Kuntz ile yolların ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.

Gidiş sebebi belli oldu

Öte yandan Abdullah Avcı'nın Riva'ya gidiş sebebi belli oldu. TFF yetkililerinden alınan bilgiye göre Abdullah Avcı, 20 gün önce planlanan program dahilindeki hakem seminerine konuşmacı olarak katılmak üzere Riva'ya gittiği kaydedildi.

Büyükekşi, İstanbul'da değil

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ise şu an Milli Takım ile birlikte Eskişehir'de olduğu belirtildi.

Kuntz'la yola devam kararı

Ayrıca Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre Milli Takım'da Stefan Kuntz'la yola devam edilecek. Dikme, haberinde bu bilgiyi TFF'nin en yetklili kişisinden aldığını belirtti. 

Alman çalıştırıcının Milli Takım'daki istatistikleri

A Milli Futbol Takımı'yla toplam 19 maça çıkan Stefan Kuntz, 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 60 yaşındaki teknik adam, Ay-Yıldızlılarla maç başına 2.05 puan ortalaması yakaladı.

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri D grubunda 2 maç fazlasıyla Hırvatistan'ın 3 puan önünde lider konumda bulunuyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 78
  • Papillon 7 ay önce Şikayet Et
    Hâlâ Abdullah Avcı diyenler kesinlikle futboldan anlamıyor,onuda gördük kunts'diger versiyonu Bir kere mahvetti yillarca organizasyonlara mahkum etti yine Abdullah Avcı demek nedemek başka teknik direktör mu yok koskoca ülkede.Birkere başka hocalara şans versenize Rıza Çalımbay,Sergen Yalçın bir kerede olsa hakediyor
    Cevapla
  • Çetin Yazıcı 7 ay önce Şikayet Et
    19 maçın 18 i dünya sıralamasında son sıralardaki takımlar,en ciddi rakip Hırvatistan dı onlara da yenildik.Kuntz 2 yıldır milli takımımıza hiç bir şey vermedi,ne bir oyun planımız var,ne bir sistem,ne oynadığımız belli değil,hiç bir maçımızı stressiz seyredemiyoruz,oynanan maçlarda keyif alamıyoruz.
    Cevapla
  • By1907 7 ay önce Şikayet Et
    Sn.Cumhurbaskanım ,Ülkenin bekaası icin ,Tff ,kurulları ,spor bakanı dahil hepsini görevden alın ,Yoksa bu sene bu liğ bitmez ,spor programı adı altında provokatörlük yapanlar ,tv leri sirke çevirenler bunlarada düzen gelmeli .
    Cevapla
  • Zekeriya 7 ay önce Şikayet Et
    TFF yenilenmeli, baştan sona.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hamit Altıntop yönetsin, tüm TFF yi zaten o yönetiyor
    Cevapla
  • RECEP solmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Siyasi parti başkanları da yabancı olsun valiler belediye başkanları nasıl olsa alistirildik yabancı futbolcu yabancı doktor yabancı hoca Allah bu ülkenin insanına yardim etsin işimiz zor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle