Kuntz ile yollar ayrılıyor! Yerine gelecek ismi de duyurdular

Ermenistan beraberliğiyle eleştiri oklarının hedefi olan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un gönderileceği iddia edildi.

GİRİŞ 09.09.2023 13:38 GÜNCELLEME 09.09.2023 13:38
Bu Habere 651 Yorum Yapılmış

Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Ermenistan ile 1-1 berabere kalan A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı öne sürüldü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; TFF, Ermenistan maçının ardından yoğun bir şekilde eleştirilen Stefan Kuntz ile yolları ayırma kararı aldı.



ABDULLAH AVCI GELİYOR

Haberde; Stefan Kuntz'un yerine A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı'nın getirileceği ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 651
  • Öktem 7 ay önce Şikayet Et
    Keşke milli takımı daha önce çalıştırmamış biri gelse
    Cevapla
  • agh 7 ay önce Şikayet Et
    takımı oynatmazsın, kovarlar seni, mahkemeye gider kalan paranı evde tv seyrederken alırsın. biz millet olarak enayiyiz ya...
    Cevapla
  • YKC 7 ay önce Şikayet Et
    Milli takımın başında neden bir yabancı var ?
    Cevapla
  • Bülent 7 ay önce Şikayet Et
    Yahu takım lider güzel oynuyor hala şans var
    Cevapla
  • Mahmut 7 ay önce Şikayet Et
    Aykut Kocaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle