Fenerbahçeli Tadic'den Attila Szalai itirafı!

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takım kampında açıklamalarda bulundu. Tadic, Attila Szalai ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçeli Tadic'den Attila Szalai itirafı!
Fenerbahçeli Tadic'den Attila Szalai itirafı!
GİRİŞ 07.09.2023 00:17 GÜNCELLEME 07.09.2023 00:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de sezona iyi bir başlangıç yapan ve milli takım kampında olan Dusan Tadic, ülkesi Sırbistan'ın Avrupa Şampiyonası elemelerinde Macaristan ile oynayacağı maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Basın toplantısında konuşan Dusan Tadic, Macaristan forması giyen eski Fenerbahçeli Attila Szalai ile ilgili de görüşlerini paylaştı.

"Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm"

Sırp yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Attila Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm ama Hoffenheim'a transfer olarak doğru bir karar verdiğini düşünüyorum. O Bundesliga'da kendini geliştirmeye devam edecek ve bu Macaristan Milli Takımı için de fayda sağlayacak."

"Amacımız şampiyonaya katılmak"

Her zaman kazanmak istediklerinden bahseden Tadic, "Her zaman kazanmak için oynuyoruz. Bunu bazen başarabiliyoruz ama bazen olmayabiliyor. Amacımız Avrupa şampiyonasına katılmak. Bunu gerçekten istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Lazoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, bu Tadic çok konuşuyor habire açıklama yapıyor, ama biz onun futbolunu konuşmak istiyoruz, ağzı laf edeceğine futbolunu konuştursun, şu ana kadar bir şey görmedik yani!
    Cevapla