Salih Uçan'dan Stefan Kuntz açıklaması!

Milli futbolcu Salih Uçan, “İlk başlarda herkesin bildiği gibi hocayla birbirimizi tanımıyorduk. Ama sonrasında tabii ki buraya gelmemdeki asıl karar mercii hoca. Benim de performansım arttıkça buraya geleceğimi biliyordum" dedi.

Salih Uçan'dan Stefan Kuntz açıklaması!
Salih Uçan'dan Stefan Kuntz açıklaması!
GİRİŞ 05.09.2023 19:08 GÜNCELLEME 05.09.2023 19:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu’nda 5. maçında 8 Eylül Cuma günü Eskişehir’de Ermenistan ile karşı karşıya gelecek.

Milliler, karşılaşma öncesi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girdi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Salih Uçan, her şeyin güzel başladığını söyleyerek, “Konferans Ligi de öyle. Beşiktaş’ı ile iyi gittik. Sezona iyi başladık. Orası güzel gidiyor. Şu anda da milli takımdayız. Kadın voleybol takımımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Çok güzel işler yaptılar, bizi çok gururlandırdılar” ifadelerini kullandı.

“Ermenistan maçı kolay olmayacak ama biz de lideriz”

Cuma günü Ermenistan mücadelesinin sorulması üzerine Uçan, “İlk maçta deplasmanda güzel bir maç oynandı. Sert ve mücadeleci bir maç geçti ama kazanmayı bildik. Şimdi Eskişehir’de taraftarımızın önünde, Eskişehir’in coşkulu taraftarıyla birlikte bu maçı kazanmak istiyoruz. Eskişehir’de oynanan son 2 maçı kazanmıştık. 3’üncü maçı da kazanarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Grupta lideriz. Kolay bir maç olmayacak. Rakibimiz de maçlar başlamadan önce durumları biraz geri gibi gözükse de çıktığı maçlarda da güçlerini gösterdiler. Kolay olmayacak ama bizde lideriz. Bu maçı kazandığımız taktirde de baya yol kat edeceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

“Kızlarımız bizi nasıl gururlandırdıysa, biz de aynı şekilde ülkemizi gururlandırmak istiyoruz”

Geçtiğimiz sezonun kendisi adına çok verimli geçtiğini söyleyen 29 yaşındaki milli futbolcu, “Geçen sezon ilk maçtan son maça kadar gayet odaklandığım, çok iyi çalıştığım, çok profesyonel yaşadığım ve benim adıma güzel bir sene oldu. Bu sezona da iyi başladım. Avrupa’da çıktığımız maçları kazandık. Tabii ki öncelikle kendi kulübünde ne kadar iyi oynarsan, takım ne kadar iyi sonuçlar alırsa devamında milli takıma geliyorsun. Burada da son maçta forma şansı buldum. Stefan Kuntz bana forma şansı verdi. Benim için milli takım maçları da şu an için güzel gidiyor. Burada asıl olan kalıcı olmak. Ben de kalıcı olmak istiyorum. Sezonun sonunda Avrupa Şampiyonası var. Kızlarımız bizi nasıl gururlandırdıysa, biz de aynı şekilde ülkemizi gururlandırmak istiyoruz. İnşallah gururlandırırız” dedi.

“Kuntz ile iletişimimiz güzel gidiyor”

Stefan Kuntz’un milli takıma başladığı ilk dönemlerde birbirlerini tanımadıklarını ve zamanla birbirlerini tanıdıklarını dile getiren Salih Uçan, “İlk başlarda herkesin bildiği gibi hocayla birbirimizi tanımıyorduk. Ama sonrasında tabii ki buraya gelmemdeki asıl karar mercii hoca. Benim de performansım arttıkça buraya geleceğimi biliyordum. Şimdi de artık buradayım. Hocayla da iletişimimiz güzel gidiyor. Bunun da olumlu şekilde sürmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yani 7 ay önce Şikayet Et
    Salih milli takıma nasıl alınmaz diye Bjk taraftarı yangın yapmıştı.Mesele o.
    Cevapla
  • alli 7 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka bu milli takımda.
    Cevapla
  • Veli 7 ay önce Şikayet Et
    Kaliteli insan
    Cevapla